Samsung Galaxy Z Fold3 5G İnceleme
Videolar

5 dk okuma

Samsung Galaxy Z Fold 3 yeni nesil teknolojilerle donatılmış bir akıllı telefon olarak yüksek performansıyla ve işlevselliğiyle dikkat çekiyor. Samsung Galaxy Z Fold 3 5G konforlu ve sıra dışı bir deneyim sunarak kendi sınıfında öne çıkan modeller arasında yer alıyor. Akıllı telefon, ekran özelliklerinden sunduğu bağlantı seçeneklerine, Samsung’a özgü teknolojilere sahip kamera ve batarya donanımına kadar pek çok açıdan kullanıcılarını memnun ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 3 özellikleri arasında yer alan ve avantajlarıyla fark yaratan foldable katlanabilir tasarımı klasik telefon deneyimini yeniden tanımlıyor. Katlanabilen özelliğe sahip model, film izlerken, oyun oynarken ve çalışma süreçlerinde keyifli ve yenilikçi bir deneyim yaşatıyor. Turkcell Pasaj ile hafifliğe, inceliğe ve sağlamlığa sahip Samsung Galaxy serisinin dikkat çekici modelini inceleyerek ürünün avantajlarından faydalanabilirsiniz.  

Samsung Galaxy Z Fold 3 ile Hayatı İkiye Katla

Galaxy Z Fold 3 telefon kompakt yapısı sayesinde klasik akıllı telefon deneyimini bir adım öteye taşıyor. İçte ve dışta yer alan son derece geniş ekranının inceliğiyle model fark yaratıyor. Katlanmış olarak 6.2 inçlik akıllı telefon, açıldığında kullanıcıya geniş bir alan sunuyor. 832 x 2260p HD+ çözünürlükle akıllı telefon görsel içeriği en kaliteli şekilde geniş ekranda izleyebilmenizi sağlıyor. Multi Touch Çoklu Dokunma özelliğine sahip akıllı telefonun ekran içi ön kamerası da mevcut. Ayrıca çizilmeye karşı dirençli camı bulunan model 386 PPI piksel yoğunluğuyla dikkat çekiyor. Ürünün ön ekranı Dinamik AMOLED ekran özelliği taşırken 1768 x 2208p çözünürlükle 120 Hz yenileme hızı üst düzey bir görsel deneyim yaşatıyor. Bunların yanı sıra HDR, HDR10+ ekran OLED teknolojileriyle size sunuluyor. Üstelik telefonun esnek mod ile dengeli bir şekilde dik durabilme özelliği de bulunuyor. Ürünün ekran özellikleri hızınızı asla kesmiyor. Bunun için gelişmiş çoklu pencere düzenlemesi bulunan model aynı anda farklı uygulamaları görüntüleyebilme imkanı tanıyor. Böylece her şey tek ekranda elinizin altında oluyor. Ekran ayarlarını kaydederek her defasında ürünü belirlediğiniz şekilde açabilirsiniz. Birden daha fazla uygulamayı kullanarak daha yüksek performans elde edebilirsiniz.

Güçlü İşlemcili Katlanabilir Samsung Galaxy Z Fold 3

Modelin Qualcomm Snapdragon işlemcisi ve 12 GB RAM belleği oyunlarda en yüksek akışın gerçekleştiği sahnelerde bile üstün performans alabilmenize imkân tanıyor. Ayrıca Galaxy Z Fold 3 akıllı telefonun kalem aksesuarı da bulunuyor. Daha gerçekçi bir şekilde yazım deneyimi sağlayan S Pen kalem ile çizimler yapılabiliyor, yazı yazılabiliyor ve uygulamalar çalıştırılabiliyor. Gerçek kalem hissi uyandıran bir yazı deneyimi veren S Pen kalem ile ekrandaki uygulamaları kontrol ederek daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Üstelik video görüşmeleri esnasında telefonu masaya koyabilir ve S Pen ile not alabilirsiniz.

Katlanabilir özelliğiyle adından söz ettiren Samsung Galaxy Z Fold 5G modelinin diğer bir önemli avantajı da sağlamlığı oluyor. IPX8 suya dayanıklılık standardına yer verilen model yağmurdan bile olumsuz etkilenmiyor. Üstelik kullanılan dayanıklı gövde materyali yazı yazılırken ve katlanırken ürünün zarar görmesini engelliyor. Esnek mod özelliğiyle Z Fold 3 keyifli bir deneyim sunuyor. Şıklığıyla da göz kamaştıran Galaxy Z Fold 3 modeli hafif ve ince bir tasarıma sahip. Tarzınızı şıklığıyla ön plana çıkaran akıllı telefonu Samsung ekosisteminden Galaxy Buds2 ve Galaxy Watch4 ile eşleştirebilirsiniz. Ayrıca Samsung Galaxy Z Fold 3, Gmail, YouTube ve Google Play Store gibi uygulamaları pratik ve sorunsuz bir şekilde kullanabilmenizi de sağlıyor.

Klasik telefon kullanım deneyimini sıra dışı bir noktaya taşımak için hızıyla, fonksiyonelliğiyle ve şıklığıyla Samsung Galaxy Z Fold 3 5G modelini tercih ederek siz de yeni nesil tasarım detaylarını keşfedin.

scrolltotop svg