İnternetsiz Oynanabilen En Eğlenceli Mobil Oyunlar
Oyun

9 dk okuma

Teknolojinin ilerlemesiyle mobil oyunlar önemli bir eğlence aracı hâline gelmiştir. Keyifli zaman geçirmeyi sağlayan oyunların her zaman ulaşılabilir olması avantajlıdır. İnternetsiz oynanabilen mobil oyunları istediğiniz her yerde cep telefonları aracılığıyla oynayabilirsiniz. En iyi internetsiz mobil oyunlar her yaş ve kitleye uygun çeşitlere sahiptir. Örneğin internetsiz mobil araba ve savaş oyunları heyecan sevenler için uygun bir seçenektir. Bunların yanı sıra bilgi gerektiren kelime ve bulmaca oyunları da vardır. İlgi ve zevklerinize uygun olan mobil oyunları telefonunuza indirip internetsiz şekilde her zaman ulaşabilirsiniz.

Plague Inc.

İnternetsiz mobil oyunlardan Plague Inc. strateji ve simülasyon kategorisindedir. Oyunun içerisinde kendi oluşumunuzu tasarlayarak istediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz. Ulaşılması gereken hedef ise dünya nüfusunu evrimleştirip enfekte ederek varolan salgını kontrol altına almaktır.

Smash Hit

Smash Hit, arcade oyunları sevenler için uygun bir seçenektir. Oyunun heyecanlı akışında birinci bakış açısına ihtiyaç vardır. Bundan yola çıkarak kısıtlı bir zaman süresinde cam engelleri aşmak gerekir. Yüksek odağa ihtiyaç olan oyun ile kendi stratejinizi oluşturarak başarılı bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Hello Cats

İnternetsiz mobil oyun önerileri arasında çok sevilen Hello Cats, bulmaca kategorisinde yer alır. Fizik tabanlı bulmacalara sahip oyunda farklı nesneleri kullanıp kedileri belli alanlara yönlendirmeye ihtiyaç vardır. Farklı stratejiler kullanarak kedilerin düşmesini sağlayıp başarılı bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Sonic Dash

Sonic Dash, Sonic the Hedgehog karakterinin bulunduğu bir koşu oyunudur. Hızlı ve tempolu bir sürecin olduğu koşu oyununda önünüzdeki engelleri aşıp yüksek puanlara ulaşmanız gerekir. Oyundaki güçlendiricileri toplayarak hızınızı artırıp daha fazla büyüyebilirsiniz.

Asphalt Nitro

Asphalt Nitro, android telefonlar ve ios telefonlara indirerek oynanabilen keyifli bir yarış oyunudur. Özellikle hız tutkunlarının çok sevdiği yarış oyunuyla zamanınızı eğlenceli şekilde geçirebilirsiniz. Asphalt Nitro, gerçekçi grafikleriyle kaliteli bir yarış deneyimi sunar. Oyunda farklı araçlarla yarışarak birinci olmak ana amaçtır. Yarış deneyimini seçtiğiniz farklı araba ve ortamlarda gerçekleştirebilirsiniz.

Alto’s Odyssey

Alto’s Odyssey, endless runner kategorisinde en sevilen mobil internetsiz oyunlardandır. Oyunda kum tepesi ve farklı çöl manzaralarında snowboard yapan bir karakter vardır. Bu karakteri kontrol etmek oyunun odağıdır. Çeşitleri engelleri aşıp yüksek skorlar elde ederek oyunu başarılı şekilde tamamlayabilirsiniz.

Swamp Attack

Swamp Attack, savunma ve saldırı alanında vakit geçirmelik internetsiz mobil oyunlar arasındadır. Oyundaki süreç evde bulunan zombi ve canavar istilasını kontrol altına almaktır. Çeşitli silahlardan yardım alarak büyük dalgalar hâlinde gelen düşmanları durdurmak oyunun başlıca amacıdır.

The Catapult 2

The Catapult 2, oynayanlarda bağımlılık yaratan fizik tabanlı strateji oyunudur. Amaç trebuchet kullanarak düşman kalelerini vurup yok etmektir. Çeşitli mekaniklerle mermileri doğru açıyla kullanıp hedefi vurmak gerekir. Bunu yaparken patlatıcı mermileri kullanıp zincirleme patlamalar gerçekleştirilir. Farklı düşman türlerine uygun stratejiler gerçekleştirmek başarılı bir sonuç sağlar. Aynı zamanda puan kazanıp trebuchet geliştirilebilir. The Catapult 2’nin renkli ve çekici grafikleri oyunun içine girmeyi ve sürükleyici deneyim yaşamayı sağlar.

I Love Hue Too

I Love Hue Too, zihinsel meydan okuma gerektiren bir bulmaca oyunudur. İnternetsiz mobil oyundaki amaç renk bloklarını uygun şekilde yerleştirerek aynı tonları denk getirmektir. Renk geçişi ve tonlarını doğru şekilde düzenleyerek başarıya ulaşmak mümkündür. Basit seviyelerle başlayan oyun giderek zor bir hâl alır. Zihin becerilerinin önemli olduğu oyun, rahatlatıcı atmosfer sunar. Sakinleştirici ses ve renklerle tasarlanan grafikler keyifli bir deneyime yardımcı olur. Ayrıca kişiselleştirilmiş temaları seçerek oyunu kendinize uygun yapabilirsiniz.

Into the Dead 2

İnternetsiz hikâyeli mobil oyunlar arasında bulunan Into the Dead 2, iOS ve Android’de kolayca indirerek oynanır. Belli bir hikâye etrafında şekillenen oyunda zombi kıyametinde hayatta kalmaya çalışan karakter vardır. Karakteri kontrol ettiğiniz koşu oyununda farklı zorluklar vardır. Yoldaki engelleri ve zombi sürülerini atlarak hayatta kalmak amaçtır. Ayrıca karakterin aile üyelerini de güvenli bir alana götürmek gerekir. Çeşitli zombi türlerinin bulunduğu Into the Dead 2’de farklı silahlar kullanılabilir.

Metal Soldiers 2

Metal Soldiers 2 internetsiz mobil silah oyunları kategorisindedir. 2D platform tarzındaki oyun, aksiyonu sayesinde oyuncuları kendine çeker. Oyuncuların düşman askerleri ve engeller bulunan seviyeleri geçmeleri gerekir. Askeri karakteri doğru şekilde kontrol ederek görevleri tamamlayıp seviyeleri tamamlayabilirsiniz. Metal Soldiers 2 temel olarak yatay hareket ve zıplama mekaniğiyle çalışır. İnternetsiz mobil oyun içinde farklı silah ve araçları kullanarak stratejinizi güçlendirebilirsiniz. Kazanılan puanlar karakter ve silahları yükseltmeye yardımcıdır.

Earn to Die 2

Zombi istilasının hükmettiği bir dünyada geçen Earn to Die 2, yarış temali internetsiz mobil oyundur. Ana amaç zombi kalabalıklarının üstesinden gelip hayatta kalmak ve belli hedefleri gerçekleştirmektir. Zombi sürülerini aşmak için özelleştirilebilir araçlar bulunur. Kazanılan puanlarla araçlarınızı yükseltip daha yüksek bir performans elde edebilirsiniz. İnternetsiz mobil oyundaki zombilerin tür ve seviyeleri de farklıdır. Hızlı ve dayanıklı zombilerin üstesinden gelmek için güçlü stratejiler izlemek önemlidir.

Dungeon Cards

Dungeon Cards, strateji gerektiren kart oyunudur. Oyunun sürükleyici akışı farklı zorluklara sahip kartlarla Dungeon’ları keşfedip canavarlarla savaşmayı gerektirir. Kartlar düşman, hazine ve karşılaşılacak zorluklar hakkında bilgi verir. Karşılaşılan düşmanlarla savaşıp zorlukları aşarak hazineleri toplayabilirsiniz. Oyunun temel amacı Dungeon’ın sonuna gelmektir. Rastgele oluşan Dungeon’lar her seferinde farklı bir oyun deneyimi sunar. Oyuncularda bağımlılık etkisi yaratan oyun, minimalist grafik tasarımıyla kolay oynanabilirlik sağlar.

My Friend Pedro

Yüksek seviyede aksiyon içeren My Friend Pedro, en sevilen internetsiz mobil oyunlar arasındadır. Anlık refleks ve hareketlere dayanan oyunda düşmanları yenmeye çalışan bir karakter kontrol edilir. Hızlı tempolu yarışta düşmanları alt edip karışık seviyeler tamamlanır. Güçlü saldırılar yapıp düşmanlardan kaçmak ve bulmacaları çözmek oyunun aksiyonunu arttırır.

Cookies Must Die

Aksiyon kategorisindeki Cookies Must Die, kontrol edilen karakterlerle düşmanları alt etmeyi içerir. İnternetsiz mobil oyundaki amaç savaşarak zorlu seviyeleri tamamlamaktır. Farklı güçlendirme ve yetenekler sayesinde düşmanların üstesinden gelebilirsiniz..

Streets of Rage 4

İnternetsiz mobil oyunlar arasında bulunan Streets of Rage aslen konsol ve PC oyunudur. Mobil platformlara gelmesiyle kolay erişilebilir hâle gelmiştir. Oyundaki elle çizilmiş çizgi romandan esinlenilen oyun güçlü mekâniklere sahiptir.

Rush Rally Origins

Rush Rally Origins yarış kategorisinde sevilen bir mobil oyundur. Gerçekçi grafiklere sahip ralli yarış oyunu sürükleyici bir deneyim sunar. Temel amaç farklı araçları kullanarak zorlu parkurları başarılı şekilde tamamlamaktır.

Walking Zombie 2

İnternetsiz mobil oyunlardan Walking Zombie 2, isminden de anlaşıldığı üzere zombi temalıdır ve aksiyon türündedir. Hayatta kalmak için farklı görevleri tamamlayıp mücadele etmek gerekir. Doğru strateji ve mücadelelerle başarı elde edilir.

Grand Mountain Adventure

Grand Mountain Adventure, kayak ve snowboard sevenler için keyifli bir simülasyon oyunudur. Farklı dağlar arasında yaşanan etkinlikler heyecan dolu bir atmosfer sağlar. İnternetsiz mobil oyunda dağ pistlerindeki çeşitli görevleri yerine getirerek sürükleyici bir deneyim yaşayabilirsiniz. Değişen hava şartları ve pistler farklı hareket ve teknikleri uygulamayı gerektirir. Güçlü görsel ve atmosferler sayesinde keyifli bir oyun serüveni yaşamak mümkündür.

scrolltotop svg