Samsung Buds 2 Pro Kulaklık ve Özellikleri
Satın Alma Rehberi

10 dk okuma

Yeniden tasarlanmış ve geliştirilmiş özellikleriyle kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı başaran Samsung Buds 2 Pro, kablosuz kulaklıklar içinde dikkatleri üzerinde toplar. Şık ve kompakt tasarımı sayesinde her yere yanınızda taşıyabileceğiniz ürün, donanımının tasarımına önem verenlere hitap eder. Optimize edilmiş pil ömrü, günlük hayatta Samsung Buds 2 Pro kulaklık modelini ideal bir parça haline getirir. Ayrıca hem IOS hem de Android kullanıcıları için uygun olduğundan Samsung Buds 2 Pro modelini herkes rahatlıkla kullanabilir. Samsung Buds 2 Pro özellikleri ve kalitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Turkcell Pasaj üzerinden ürünü incelemeye başlayabilirsiniz.

Ses Gücüyle Öne Çıkan Samsung Buds 2 Pro Kulaklık Teknik Detayları

Önceki modeli olan Samsung Buds Pro modeliyle kıyaslandığında bazı iyileştirmeler alan ürün, kullanıcılarına birçok avantaj sunmayı başarır. Bluetooth kulaklıklar içinde dikkatleri üzerinde toplayan model, donanımıyla verimli sonuçlar elde edilmesini sağlar. Aşağıdaki listeyi inceleyerek ürünün teknik detayları hakkında fikir edinebilir, aradığınız kablosuz kulaklığa kısa süre içinde erişebilirsiniz.

  • Samsung Buds 2 Pro, geliştirilmiş aktif gürültü önleme özelliğiyle öne çıkıyor. Dış ortamın sesini başarılı bir şekilde yalıtan ANC, kalabalık bir yerde olsanız bile dinlediğiniz müziğin keyfini çıkarmanızı mümkün hale getirir.
  • Samsung Buds 2 Pro, üç adet SNR’li mikrofon içerdiği için dış ortamın sesini başarılı bir şekilde izler. Böylece hafif bir esinti olsa bile kulaklıktan içeri girmesini engelleyerek kullanıcı deneyimini iyileştirir.
  • 24 bit yüksek çözünürlüklü ses desteği de ürünün performansını artırır. Bütün detayları iyi bir şekilde duymanızı sağlayan ses desteği, oyunlardan filmlere kadar dinlediğiniz her içerikte ayrıntıları algılamanıza imkan tanır. Ayrıca yüksek çözünürlüğe sahip olan ses desteği sayesinde video izlerken ya da oyun oynarken gecikmeleri önleyerek eşsiz bir senkronizasyon elde etmenizi sağlar.
  • Ayrıca Hi-Fi olması da ürünün ses kalitesini geliştirir. Her sesteki küçük ayrıntıları yakalayabilen kulaklık, farklı enstrümanların şarkıya sağladığı katkıları zorlanmadan algılamanızı mümkün hale getirir. Yüksek miktardaki ses ayrıntısı sayesinde dinlediğiniz içeriklerden daha fazla keyif alabilirsiniz. Ayrıca Hi-Fi olduğu için ses seviyesini yükseltseniz bile tınıları istenmeyen şekilde değiştirmez.  
  • 360 Audio özelliğine sahip olan Samsung Buds 2 Pro, kullanıcılarına çevresel ses özelliği sunar. Üç boyutlu ses olarak da bilinen özellik, özellikle film ya da dizi izlerken seslerin geliş yönlerini algılamanıza imkan tanır. Böylece daha gerçekçi bir deneyim elde edilmesine olanak tanır.
  • Dinamik sürücüler içeren model, diğer kulaklıklar kıyaslandığında çok daha dayanıklı bir yapıdadır. Ayrıca yüksek ses seviyelerini çıkıldığında istenmeyen cızırtı benzeri durumların da önüne geçer.
  • 10 mm çapındaki sürücüler, sesi başarılı bir şekilde üreterek kullanıcılarına net ve pürüzsüz bir deneyim sunar.
  • Dolby Head Tracking teknolojisi de Samsung Buds 2 Pro modelinin sunduğu özellikler arasında bulunur. Bu teknoloji sayesinde başınızı hareket ettirdiğinizde sesin yönü de değişir. Böylece daha gerçekçi bir deneyim elde edebilirsiniz.
  • Bluetooth standardı 5.3 olduğu için çoğu cihazla kolay bir şekilde senkronize olabilir. AAC ve SBC kodeklerini içermesi sayesinde yüksek hızda kablosuz bağlantı kurabilir.

Samsung Buds 2 Pro, güçlendirilmiş teknik detayları sayesinde kullanıcılarının farklı isteklerine yanıt vermeyi başarır. Böylece kaliteli bir kablosuz kulaklık arayan kişiler için ideal bir seçenek haline gelir.

Samsung Buds 2 Pro Sensörleri ve Pratik Kullanım Detayları

  • Dokunmatik sensörler sayesinde kulaklıklara dokunarak dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Durdurma, önceki ve sonraki şarkıya alma gibi fonksiyonlar içeren dokunmatik sensörler, kullanıcılarının günlük hayatına pratiklik katar.
  • Dokunmatik sensörler aynı zamanda çağrıları da kontrol etmenize yardımcı olur. Telefonunuz çaldığında sensörleri kullanarak çağrıya cevap verebilir, reddedebilir ya da durdurabilirsiniz.
  • Hareket sensörü de Samsung Buds 2 Pro kulaklık modeline fonksiyonellik kazandırır. Hareket sensörü sayesinde kulaklığı kulağınızdan çıkarttığınızda içerik anında durur. Aynı şekilde kulaklığı tekrar taktığınızda dinlediğiniz içerik kaldığı yerden oynamaya devam eder.
  • Konuşma algılama sensörü, Samsung Buds 2 Pro Bluetooth kulaklık modelinin ortaya koyduğu etkileyici özellikler arasında bulunur. Müzik dinlerken konuştuğunuzda bunu algılayan model, içeriğin sesini kısarak kulaklığı çıkartmadan konuşabilmenizi mümkün hale getirir.
  • Kulaklığımı bul sayesinde Samsung Buds 2 Pro modelini kaybetseniz bile zorlanmadand konumuna erişebilirsiniz. Bunun için öncelikle cihazınıza Galaxy Wearable uygulamasını yüklemelisiniz. Ardından Kulaklığımı Bul seçeneğine tıkladığınızda ürününüz uyarı sesi çıkarmaya başlar. Zaman geçtikçe yükselen bip sesi sayesinde kulaklığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz.

Sensörleri sayesinde daha fonksiyonel bir kullanım sunan Samsung Buds 2 Pro, bir kulaklıktan bekleyebileceğiniz çoğu özelliği içerir. Turkcell Pasaj’ın avantajlar dolu dünyasında ürüne ulaşabilir, bütçenizi zorlamadan kaliteli bir kulaklığa sahip olabilirsiniz.

Günlük Hayatı Kolaylaştıran Samsung Buds 2 Pro Özellikleri

Samsung Buds 2 Pro, donanımı ve sensörlerinin yanı sıra kullanıcılarına avantajlar sunan farklı özellikler de içerir.

  • İlk olarak Samsung Buds 2 Pro, çoklu bağlantı özelliğine sahiptir. Böylece kulaklığı birden fazla cihazla senkronize edebilirsiniz. Ayrıca kulaklığı Samsung hesabına sahip olan bir cihazla eşleştirdikten sonra aynı hesabı kullanan başka bir cihaza herhangi bir işlem yapmadan da bağlayabilirsiniz.
  • Samsung hesapları arasında entegrasyon kurması sayesinde kulaklık tabletinize bağlı olsa bile telefonunuza gelen çağrılara yanıt verebilirsiniz.
  • Samsung Buds 2 Pro batarya süresiyle kullanıcılarına avantajlar sunar. Kulaklıkları genel kullanımda 8 saat ve ANC aktifken 5 saat boyunca aralıksız kullanabilirsiniz. Şarj kutusuyla beraber 18 saate kadar kullanarak neredeyse bütün gün hit parçaları oynatabilirsiniz.
  • Samsung Buds 2 Pro hızlı şarj desteği sunmasıyla da kullanıcılarının beğenisini kazanır. Cihazı sadece 5 dakika boyunca şarj ederek 1 saatlik bir kullanım süresi elde edebilirsiniz. Özellikle acil durumlarda hızlı şarj süresi günlük hayatı kolaylaştıran özelliklerdendir.
  • Samsung Buds 2 Pro, IPX7 sertifikasına sahip olmasıyla öne çıkar. Bu sertifika sayesinde kulaklık, tere, suya ve sıçramalara karşı dayanıklı hale gelir. Böylece kulaklık, spor yaparken müzik dinlemekten hoşlanan kişiler için de iyi bir seçenek haline gelir.

Samsung Buds 2 Pro batarya ömrü ve özellikleri sayesinde herkesin kullanmaktan keyif aldığı bir ürün haline gelir. Turkcell Pasaj üzerinden cihaza göz atarak siz de bu avantajlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Ergonomik ve Şık Tasarımlı Samsung Buds 2 Pro

Samsung Buds 2 Pro, kullanıcı gereksinimleri göz önünde bulundurulacak şekilde tasarlanır. Samsung Galaxy Buds Pro modeliyle kıyaslandığında yüzde %15 daha küçük olması, ürünün öne çıkan tarafları arasında bulunur. Ayrıca kulaklık kutusu artık mat yumuşak bir kaplamaya sahiptir. Böylece şarj kutusunu elinizde tuttuğunuzda kayma olasılığı daha azdır. Önceki modele göre yeni kulaklıklar da daha hafiftir. Kulaklık başına 5.5 gram daha hafif olan ürün, kulakta yokmuş gibi hissettirir. Bununla beraber Samsung Buds 2 Pro, kulaklığın kulakta basınç oluşturmasını engellemek için özel bir havalandırma deliği içerir. Böylece ürünü uzun saatler boyunca taksanız bile herhangi bir problem yaşamazsınız. Ek olarak kulaklığın teninize değen kısmı yumuşak bir yapıda olduğu için de ürün kulakta konforlu bir his sunar. Bununla beraber Samsung Buds 2 Pro, herkesin tarzına hitap edecek üç farklı renk seçeneğiyle beraber gelir. Grafit rengi, antrasitle benzer bir tona sahiptir. Kulaklığa asil bir hava kazandırır. Beyaz ise kulaklığın daha zarif bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bora moru, dengeli tonu ve şık duruşuyla birçok kişinin ilgisini çekmeyi başarır. Tarzınızı yansıtacak şık bir kulaklık arıyorsanız Samsung Buds 2 Pro modelinde aradığınız çoğu özelliği bulabilirsiniz.

scrolltotop svg