Anneler İçin Hayatı Kolaylaştıracak Ürünler
Aile

10 dk okuma

Annelerin işi oldukça zor. Özellikle de yeni ebeveyn olan anne ve babalar için, bebek bakımı bazı zamanlar daha da zorlayıcı olabilir. Ne de olsa, bebeğinizi ilk kez kucağınıza aldığınız andan itibaren, onu en iyi şekilde büyütebilmek ve ona güzel bir gelecek sunabilmek için olan sorumluluklarınız da artıyor. Neyse ki, gelişen teknoloji ile birlikte piyasaya sürülen pek çok ürün, yalnız olmadığınızı kanıtlamak istercesine, bebek bakımına yardımcı olmak için tasarlanıyor. Siz de bu ürünler ile biraz da olsa üzerinizdeki yükü hafifleterek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Anneliğinizin bu keyifli, ancak bir o kadar da zorlu yolculuğunda hayatınızı bir nebze olsun kolaylaştırmak isterseniz, bu ürünlere bir göz atmanızı tavsiye ederiz. İşte anneler için hayatı kolaylaştıracak ürünler arasından sizin için seçtiklerimiz:

Bebekli Ailelerin Hayatını Kolaylaştıracak Ürünler

Elektrikli Göğüs Pompası

Çalışan bir anne iseniz ve bebeğinizi emzirmeniz gereken zamanlarda işinizde olmanız gerekiyor ise, elektrikli göğüs pompası edinerek bu sorununuzu kolaylıkla çözmeniz mümkün. Bu sayede sütünüzü en pratik şekilde sağabilir ve saklayabilirsiniz. Özellikle de anne sütünün bebekler için önemini düşündüğümüzde, bu ürün gerçekten size çok yardımcı olacaktır.

Su Geçirmez Cepli Bebek Önlüğü

Bebeğinize yemek yedirmeye çalıştığınız zamanlarda, ne kadar isteseniz de ortalığın batmasına engel olamadığınız zamanlar yaşıyorsunuz, değil mi? Su geçirmez ve cepli bebek önlüğü ile bu sorununuzu en aza indirmeniz mümkün. Su geçirmez özelliği sayesinde bebeğiniz yemek yerken mamasını ne kadar üzerine dökerse döksün, kıyafetlerine bulaşmasını engellemiş olacaksınız. Üstelik alt kısmındaki cep şeklinde kıvrımlı bölümü sayesinde etrafa saçılan yiyeceklerin yere düşmesin de önüne geçebilirsiniz. Beslenme sonrasında önlüğü yıkamanız da oldukça pratik.

Alt Değiştirme Masası

Yeni ebeveynler için en zorlu anlardan bir tanesi de, bebeklerinin altını değiştirmeye çalıştığı zamanlardır. Çünkü bu sırada hem bebeğiniz altı pislendiği için kendini huzursuz hissetmektedir hem de haliyle ortalık biraz batmıştır. Ancak bir alt değiştirme seti edinirseniz, bu zamanların olabildiğince hızlı ve pratik bir şekilde üstesinden gelebilirsiniz. Alt değiştirme setleri; minderi, bezleri, ıslak mendili ve pişik kremi ile birlikte geliyor. O sırada ihtiyacınız olan tüm bu ürünleri bir arada tutabileceğiniz alt değiştirme masası ile bebeğinizin altını değiştirmeniz ise sadece saniyeler sürüyor.

Biberonlar ve Mama Kapları için Hassas Isıtıcı

Bebeğiniz için hazırladığınız mamaların ya da daha önce sağıp sakladığınızın sütünüzün besin değerlerini kaybetmesinden endişe ediyorsanız, hassas bir ısıtıcı kullanıcı kullanmak, içinizi rahatlatacaktır. Biberon ve mama kaplarını ısıtmak için tasarlanan bu ürün sayesinde, hem bebeğinizin tükettiği mamalar ve anne sütü besin değerlerini kaybetmemiş olacak hem de siz zamandan kazanmış olacaksınız. Üstelik kullanımı oldukça kolay.

Pilli Biberon Fırçası

Süngerli biberon fırçalarını görmüşsünüzdür, ama pilli biberon fırçaları ile bebeğinizin biberonlarını daha kısa sürede daha iyi bir şekilde temizlemek istemez misiniz? Klasik biberon fırçalarından farklı olarak mikser özelliğine sahip olan pilli biberon fırçaları ile bunu yapmanız artık çok kolay. Üstelik bu sayede artık biberondan çıkarmakta zorlandığınız pütürlü bebek maması kalıntılarını daha kolay bir şekilde çıkarabileceksiniz.

Biberon Tutucu

Bebeğiniz kavrama yeteneğini kazanana kadar biberonunu siz tutmak zorunda kalırsınız. Bu süre uzamaya başladığında ise, kolunuzun ağrıdığını hissedebilirsiniz. Bebeğiniz biberonunu içerken, siz sadece yanında oturup onu izlemek istemez misiniz? Bir biberon tutucu ile bu hayalinizi gerçeğe dönüştürmeniz mümkün. Bebeğinizin pusetine bir aparat takarak, ne sizin ne de bebeğinizin ellerine ihtiyaç duymadan beslenmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede o mamasını yerken hem kendisinin hem de annesinin elleri serbest kalabilecek.

Akıllı Bebek Monitörü

Yanında olmadığınız zamanlarda aklınız bebeğinizde mi kalıyor? Ne yaptığını ya da iyi olup olmadığını merak mı ediyorsunuz? Öyleyse sizin bir akıllı bebek monitörü ihtiyacınız var demektir. Akıllı bebek monitörünün wifi bağlantı özelliği sayesinde, bebeğinize her zaman göz kulak olmanız mümkün. Üstelik ayarlayarak istediğiniz zaman aralıklarını kaydetme özelliği de bulunuyor. Bir başka hayatınızı kolaylaştıracak özelliği ise, siz bebeğinizin yanınızda olamasanız da, bu ürünlerde bulunan sakinleştirici ninni özelliği sayesinde bebeğinizin rahatça uykuya dalmasını sağlayabilirsiniz.

Açılır Kapanır Emzik

Bebeğiniz emziğini gün içinde defalarca yere düşürüyor olabilir. Bu durumda emzik her yere düşündüğünde, ona tekrar vermeden önce yıkamanız gerekecektir. Gün içinde defalarca ne kadar can sıkıcı bir durum, öyle değil mi? Peki, emziğiniz bebeğinizin ağzından çıktığı anda kapanabilmeydi? Böylece yere kapalı bir halde düşerdi ve kirlenmemiş olurdu. Açılır kapanır emzikler sayesinde, bebeğiniz gün içinde emziğini istediği kadar düşürse de, bu durum artık sizin için bir sorun olmayacak.

Ateş Ölçen Emzik

Bebeğiniz hastalandığında ateşini ölçmekte zorlanıyor olabiliyorsunuz. Bunun sebebi, kendilerini hasta hissetmelerinin huzursuz olmalarına yol açması ve dolayısıyla huysuz davranmalarıdır. Böyle zamanlarda kol altından ateşini ölçmeniz adeta imkansız bir hale gelirken, dijital ateş ölçerinizi kulağına bile yaklaştıramadığınız anlar olmuştur. İşte tam da bu anlar için imdadınıza yetişecek bir ürün var: Ateş ölçen emzik. Bu emzikler sayesinde bebeğinizin ağzına emziğini koyduğunuz zaman, kolaylıkla ateşini ölçmeniz mümkün olacak.

İlaç Emziği

Emzik sayesinde bebeğinizin ateşini kolaylıkla ölçebildiğiniz gibi, ilacını da verebileceğinizi biliyor muydunuz? İlaç içmeyi kim sever ki? Hele de söz konusu bebekler olunca, ilaç içmelerini sağlamak daha da zor bir hale gelir. Sizin de çocuğunuz ilaç ya da şurup içmek istemiyorsa, ilaç emziği sayesinde bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Emziğinin içine koyacağınız ilaç sayesinde, o istemese de ilacını içmiş olacaktır.

Emzirme Yastığı

Bebeğinizi emzirdiğiniz sırada hem sizin hem de bebeğinizin sessiz bir ortamda ve rahat bir şekilde olması gerekir. Emzirme yastığı böyle zamanlarda işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Yumuşak ve konforlu yapısı sayesinde, sırtınızı ve kollarınızı destekleyerek rahat bir pozisyonda oturmanızı sağlar. Böylece bebeğinizin kollarınızın arasında keyifle karnını doyururken, siz de aynı keyifle onu izleyebilirsiniz.

Uyuma Yastığı

Emzirme yastığı olur da, uyuma yastığı olmaz mı hiç? Üstelik bu yastığın elleri de var. Elbette hiçbir el, sizin ya da babasının ellerinin sıcaklığının yerini tutamaz, ama el şeklindeki bu uyuma yastığı da onu bir nebze olsun sakinleştirecektir. Ayrıca bu yastık sayesinde bebeğinizin düz pozisyonda uyumasının da önüne geçmiş olabilirsiniz.

Bebek Bakım Çantası

Bebek bakım çantası deyip geçmeyin, çünkü bu çantalar, hayatınızı kolaylaştıracak pek çok özellikler ile geliyor. Tamamıyla annelerin ihtiyaçlarınızı gözeterek hazırlanmış olan bu çantalar, geniş iç hacimleri ve bol miktardaki gözleri ile bebeğinizle birlikte dışarı çıktığınız zamanlarda yanınıza almanız gereken her şeyi kolaylıkla taşıyabilmenizi sağlıyor. Üstelik koruyucu ve su geçirmez yapısı sayesinde eşyalarınızın zarar görmesini engelliyor. Bebek bakım çantalarının önemli özellikleri arasında USB girişine sahip olması yer alıyor. Artık bebeğiniz ile dışarı çıktığınızda cep telefonunuzun şarjının bitebileceği ya da yolda kalabileceğiniz endişesi taşımanıza gerek kalmayacak. Çünkü bu yeni nesil bebek bakım çantaları ile cep telefonunuzu istediğiniz zaman rahatlıkla şarj edebilmeniz mümkün.

Bisikletli Bebek Arabası

Bisiklet kullanmayı seviyorsanız, bebeğiniz yanınızdayken de bisiklet ile yolculuk edebilmeniz hoş olmaz mıydı? Elbette bu şekilde trafiğe çıkmanız tehlikeli olabilir, ancak trafiğe kapalı alanlarda, siteler içindeki yürüyüş yollarında, parklarda ya da kısa mesafelerde kullanmayı düşünebilirsiniz. Bisikletli bebek arabası fikri size yeterince çılgınca gelmedi ise, aynı ürünlerin kaykaylar için tasarlanmış modellerinin olduğunu da belirtelim.

scrolltotop svg