Foreo Bear ile Cilt Sıkılaştırma
Cilt Bakımı

9 dk okuma

Hiç bıçak altına yatmadan yılların yüzünüzde bıraktığı izlerden kurtulmayı düşündünüz mü? Son zamanlarda dermatologlar ve klinikler, daha genç görünmenizi sağlayan ameliyatsız tedavi yöntemlerine imza atıyor. Peki, evde özel bir cilt bakım rutini ile ameliyatsız gençleşebileceğinizi biliyor muydunuz? Cilt bakım rutinin doğru bir şekilde uygulamak ve güzellik uygulamasını sadece birkaç dokunuşla gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan Foreo Bear cihazından söz ediyoruz. Cilt sıkılaştırma cihazları arasında yatırım yapmanız gereken bir cilt bakım cihazı olan Foreo Bear, yaşlanma karşıtı tedavi için bıçak altına yatmadan hatta evinizden çıkmadan cilt sıkılaştırma yapmanızı sağlıyor. Foreo Bear, size genç, sıkı ve mükemmel konturlanmış bir yüz vermek için mikro akım ve T-Sonic™ titreşimlerinden yararlanan akıllı bir cihaz. Bu cihaz hakkında bilmeniz gerekenleri sizler için derledik.

Foreo Bear Microcurrent

Basitçe söylemek gerekirse, Foreo Bear Microcurrent yüz ve boyun kaslarını çalıştırarak yüzünüze daha önce evde hiç yapmadığınız canlandırıcı, enerji verici bir işlem uyguluyor. Mikro akımlı yüz tonlaması elektrik akımını güvenli bir şekilde cilde yönlendirirken, Anti-Shock Sistemi her kullandığınızda maksimum güvenlik ve konfor sunuyor. Öte yandan T-Sonic™ titreşimleri, yaşlanmanın ilk belirtilerini gösteren kısımlarına düşük frekanslı titreşimler yönlendiriyor.

SPA ya da güzellik merkezine her gittiğinizde yüz masajlarının ne kadar bağımlılık yaptığını bilirsiniz. Bu cihazla, cilt bakım rutininizi her gerçekleştirdiğinizde bunu yapabilirsiniz! Üstelik özel Foreo uygulamasını akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. Böylece cihazı her kullandığınızda profesyonel olarak talimat alabilirsiniz. Uygulama gerekli olan adımların nasıl uygulandığı hakkında detaylı bilgi sunuyor. Ayrıca titreşimler ve mikro akım seviyelerinde ayarlamalar yapabilir, böylece sizin için neyin işe yaradığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz!

Cihaz Bear ve Bear Mini olmak üzere iki farklı seçeneğe sahip. Cihazları karşılaştırabileceğiniz temel özellikler ise şöyle:

BearBear Mini
Mikro Akım: VarMikro Akım: Var
T-Sonic Titreşimler: VarT-Sonic Titreşimler: Var
Anti-Shock System: VarAnti-Shock System: Var
Mikro Akım Yoğunluk Seviyeleri: 5Mikro Akım Yoğunluk Seviyeleri: 3
Rutinler: Tam yüz bakımı & hedef odaklıRutinler: Hedef odaklı
Cihaz Boyutları: 64 mm x 79 mm x 39 mm57 mm x 56 mm x 32 mm x
USB İle Şarj: EvetUSB İle Şarj: Evet

Foreo Bear Cilt Sıkılaştırma

İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve sarkan cildin görünümünü azaltmak için gelişmiş mikrokürenlere sahip olan Foreo Bear cilt sıkılaştırma cihazı, mikro akımları cildin direncine göre otomatik olarak ayarlıyor. Bear, tamamen özelleştirilmiş bir cilt bakımı rutini için beş mikro akım yoğunluğu sunarken, T-Sonic™ titreşimleri uyarıcı bir yüz tedavisi için cilde enerji veriyor.

Cihazın doğru kullanımı için takip etmeniz gereken adımlar ise şöyle:

  • Cihazın kilidini açmak için Foreo For You uygulamasını indirin, açmak için evrensel düğmeye basın ve Bluetooth üzerinden uygulamayla eşleştirin.
  • Cildi temizleyip kurulayın, herhangi bir kalıntı kalmadığından emin olun.
  • Favori cilt bakım ürününü uygulayın.
  • Foreo For You uygulaması üzerinden kılavuzlu tam yüz rutinini seçin veya cihazı evrensel düğme ile manuel olarak çalıştırın. İstenilen yoğunluk seviyesi seçilene kadar evrensel düğmeye hızla basın.
  • Bear’ı yüz ve boyun boyunca yavaş, kontrollü yukarı doğru hareketlerle süzülerek her iki metalik kürenin de cilde her zaman dokunduğundan emin olun.
  • Cildi 5 farklı yoğunlukta sıkılaştıran ve aydınlatan cihazı serum, jel ya da krem olmadan kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Cep boyutunda kişisel antrenör olan cihaz, özel yüz egzersizleri ile en güzel halinizi yaratıyor. Kollajen oluşturmak, elastin onarmak ve vücudunuzun kendi doğal süreçlerini taklit eden elektrik akımları aracılığıyla yüzünüzü sıkılaştırmak için cildinizin üzerinde mikro akım kürelerini kaydırmanız yeterli. Ağrısız bir uygulama sunan Bear, cildinizin elektriğe karşı direncini ölçen ve mikro akım çıkışını cildinize en uygun şekilde ayarlayan bir anti-şok sistemine sahip. Jel ihtiyacı nedeniyle, temizlenmiş bir yüzde kullanmak en iyi sonucu elde etmenizi sağlıyor.

Yüz şekline ve kıvrımlarına mükemmel uyum sağlayan ergonomik tasarım sayesinde profesyonel cilt bakımı ve uzman şekillendirmeyi evinizin konforunda yaşayabilirsiniz. Yüz ve boynunuzdaki 65’den fazla kası etkili bir şekilde çalıştırarak sıkılaştıran cihaz, yalnızca 2 dakika gibi bir sürede yüz şeklini iyileştirmede yardımcı dokunuşlar sunuyor. Üstelik tek şarj işlemi sonrasında 90 seansa kadar kullanabilirsiniz. USB şarj giriş sistemi sızdırmaz özellikte olan bu cihaz %100 su geçirmezdir ve temizliği oldukça pratik.

Foreo Bear Kullananlar

Foreo Bear kullananlar tarafından yapılan değerlendirmelerde cihazın yüz fitness antrenörü olarak önemli bir işlev gördüğünü söyleyebiliriz. Belirli nedenlerle ciltte meydana gelen formsuz görünüm, hatların zamanla kaybolması ve kolajen kaybı gibi durumlarda yardımcı bir etki sunan cihaz, hem kadın hem de erkekler tarafından güvenle kullanılabiliyor.

Dünya genelinde geniş bir kitle tarafından tercih edilenForeo Bear, güzellik merkezlerinde geçirilen zamanı evinizin konforunda geçirerek güzelliğinizin altını çizmenizi sağlıyor. Üstelik cihazı kullanmak için cildinizde ileri derecede sarkmalar olması gerekmez! Cilt kalitenizi artırmak ve hatlarınızın daha belirgin olması sağlamak adına da cihazın sunduğu etkiden kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

Düzenli kullanımda makyaj seanslarında kontürlemeye ayırdığınız zamanı da büyük oranda azaltan cihaz ile çene hattınızın daha belirgin olmasını, elmacık kemiklerinizin daha diri görünmesini ve cildinizin canlanmasını sağlayabilirsiniz. Bu bakımdan doğru bir yatırım olan Foreo Bear donanımını favoriniz olan cilt bakım ürünleriyle bir araya getirerek zamana meydan okuyabilirsiniz.

Foreo Bear Kimler Kullanamaz?

“Foreo Bear kimler kullanamaz?” diye merak ediyorsanız sorunun yanıtını aşağıda bulabilirsiniz:

  • Dişinde implant, tel ve kaplama olanlarda kullanılmamalıdır.
  • Yüz bölgesinde estetik bulunan kişiler için uygun değildir.
  • Kanser, tümör ve epilepsi gibi tıbbi rahatsızlıkları olan kişiler kullanamaz.
  • Lazer tedavisi görmüş, yaralanmış ya da kimyasal peeling yaptırmış kişiler uygulama yapamaz.
  • Çocuklar için uygun değildir.
  • Cilt üzerinde hassasiyet varsa kullanılması doğru değildir.
  • Göğüs bölgesinde, göz bölgesinde, genital ve kasık bölgesinde kullanılmaz.
  • Gül hastalığı, siğil, ben, açık yaralar ve kanserli lezyonlar gibi herhangi bir cilt problemini tedavi etme durumu söz konusu değildir.
  • Yüz bölgesinde piercing gibi çıkarılması güç metal aksesuarlar varsa kullanılmaz.
  • Hamile ve emzirme döneminde olan kadınların kullanıma uygun olmayabilir.

Bu özel durumlar dışında kullanılabilen Bear serisi cihazlar, hem yüz genelinde hem de bölgesel olarak yüz şekillendirme ve cilt bakımı uygulamasında yardımcı bir etki sunuyor. Yıllarca dayanan yapıda olan ve yedek parça gerektirmeyen cihaz, tek seferlik bir yatırımla oldukça değerli bir cilt bakım rutinine sahip olmanız için tasarlanmış. Şık tasarımı ile avuç içinde kullanılabilen Bear serisi, özel kesesi ile çantada kolaylıkla taşınabilir ve uzun seyahatlerinizde bile eşsiz bir bakım rutini uygulamanızı sağlıyor.

Bu eşsiz cihaza yatırım yapmadan önce cilt tipinizi ve ihtiyaç duyduğu bakımı bilmeniz önemli. Siz de Foreo Bear ürünleri hakkında merak edilen tüm detayları öğrenmek istiyorsanız bu yazımıza göz atabilirsiniz.

scrolltotop svg