Kalbinizi Isıtacak Hikayeler: TV Plus’taki Güncel Romantik Komedi Film Önerileri
Film Önerileri

9 dk okuma

TV Plus güncel romantik komedi filmleri, her ortamda keyifli bir şekilde vakit geçirmenizi sağlayan çok özel yapımlardır. Özellikle boş zamanlarınızı değerlendirmeniz için ideal olan bu tür yapımlar, uzun seyahatinizde de yolculuğun eğlenceli geçmesini sağlar. A Man Called Oto’dan Grace and Grit’e kadar pek çok yapıma TV Plus paketleri ile ulaşabilir, eşsiz bir izleme deneyimi elde edebilirsiniz. Benzersiz detaylarıyla romantik komedi filmlerinin her biri, kendinizi çok daha özel hissetmenizi olanaklı hale getirecektir.

A Man Called Otto

A Man Called Oto, TV Plus güncel romantik komedi filmleri kategorisindeki özel yapımlardan bir tanesidir. Film, Fredrik Backman’ın Hayata Röveşata Çeken Adam adlı kitabından uyarlanmıştır. Otto Anderson, eşini kaybetmiş olup emekliliğini, eşinin mezarını ziyaret ederek geçirir. Komşularını sürekli yargılayan, onları eleştiren Otto Anderson için tek eğlence de budur. Yönetmenliğini Marc Forster’ın yaptığı; Tom Hanks ve Mariana Trevino gibi oyuncuların yer aldığı yapım, hayata bambaşka bir pencereden bakmanızı sağlayacak.

I Met a Girl

Devon, kardeşi Nick’in bakımına ihtiyaç duyan bir şizofreni hastasıdır. Aynı zamanda son derece başarılı bir müzisyendir. Fakat bir gün, Nick’in karısının hamile kalması, Devon’un hayatının tam anlamıyla değişmesine neden olacaktır. Çünkü Olivia hamiledir ve Devon’un evden ayrılmasını isterler. Bu durumda Devon, yalnız bir hayata başlamak zorunda kalır. Bu yalnızlık, Devon için yeni bir hayatın başlangıcı anlamına gelir. Devon evden ayrıldıktan sonra Lucy ile tanışır. İkili birbirine aşık olur. TV Plus güncel romantik komedi filmleri arasında yer alan I Met a Girl, 2022 yılında vizyona girmiş olup filmin yönetmenliğini Luke Eve yapmıştır.

Chasing Waterfalls

TV Plus güncel romantik komedi filmleri listesinde kendisine yer bulan yapımlardan bir diğeri 2021 yılında vizyona giren Chasing Waterfalls’tır. Amy, gelecek vadeden bir fotoğrafçıdır. Oldukça etkileyici fotoğraflar çeken Amy, Redwood Falls adındaki bir şelalenin fotoğrafını çekebilmek için uzak bir ormanda yer alan pansiyonda bir oda kiralar. Burada, yakışıklı rehber Mark’a aşık olur ve kendisini yeni bir maceranın tam ortasında bulur. Yönetmenliğini Christie Will Kurt’un yaptığı evlenmeden önce izlemeniz gereken filmler listesinde yer alan Chasing Waterfalls, sizi benzersiz bir dünyaya götürüyor.  

Grace and Grit

Filozof Ken Wilber ve Treya’nın arasındaki aşka ve sonsuz bağlılığa odaklanan Grace and Grit, 1980’lerin başında geçen bir yapımdır. Treya ve Ken tanıştıktan sonra birbirlerine aşık olurlar ve bu aşkı mutlu bir evlilikle taçlandırmak isterler. Fakat tam da bu süreçte Treya’nın meme kanseri olduğunu öğrenirler. Treya’ya konulan meme kanseri teşhisi, ikilinin bambaşka bir ruh haline bürünmesine neden olur. Her ne kadar zorlu bir süreç olsa da ikili, meme kanseriyle birlikte mücadele etmeye başlar. Bu ise manevi dünyalarının çok daha zenginleşmesi anlamına gelir.

TV Plus güncel romantik komedi filmleri listesinde kendisine yer bulan filmde yönetmen koltuğunda Sebastian Siegel oturur. Stuart Townsend, Mena Suvari ve Frances Fisher gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı film; TV Plus romantik komedi filmleri arasında özel bir yer ediniyor.

Long Story Short

Türkçeye “Uzun Aşkın Kısası” şeklinde çevrilen Long Story Short, Teddy’nin tuhaf hikayesini merkeze alıyor. Evlendiğinin ertesi günü şok edici bir durumla karşı karşıya kalan Teddy’i bambaşka bir hayat bekliyordur. Çünkü uyandığında her birkaç yıl geçtiğinde bir sonraki yıla atladığını fark eder. Bu ise hayatının son derece hızlı bir şekilde ilerlemesi anlamına gelir. Normalde her şeyi erteleyen, bu şekilde bir hayat benimsemiş olan Teddy, zamanın hızlı geçmesi nedeniyle hayatının aşkını bir an önce bulması gerektiğini fark eder.

TV Plus güncel romantik komedi filmleri arasında yer alan Long Story Short, Teddy’nin bu durumdan kurtulmak için içinde bulunduğu macerayı da mercek altına alıyor. Yönetmenliğini Josh Lawson’un yaptığı ve en güzel romantik komedi filmleri listesinin beğenilen yapımlarından biri olan filmin başrollerinde Zahra Newman, Rafe Spall ve Ronny Chieng bulunuyor.

Patron Mutlu Son İstiyor

Eğlenceli Türk yapımlarından biri olan Patron Mutlu Son İstiyor, 2014 yılında vizyona giren romantik komedi türündeki bir filmdir. Senaristlik yapan Sinan, yapımcı İsfendiyar’ın görevlendirmesiyle romantik komedi filmi senaryosu yazabilmek için Kapadokya’ya gider. Ne yazacağı konusuyla ilgili kararsız kalan Sinan, burada bir pansiyona yerleşerek senaryosuna bir konu bulmaya çalışır.

TV Plus'ta izlenebilecek romantik komedi filmleri listesinde kendisine yer bulan ve eşsiz detaylarıyla izleyicileri büyüleyen Patron Mutlu Son İstiyor, Sinan’ın senaryo yazma sürecinde yaşadığı zorluklara odaklanır. Patronunun sürekli baskısı ile karşılaşan Sinan, kaldığı butik otelin sahibi İzzet Bey’in Eylül adındaki kızı ile tanışarak Eylül’den aldığı ilhamla yeni bir senaryoya başlar. TV Plus güncel romantik komedi filmleri kategorisinin beğenilenleri arasında kendisine yer bulan Patron Mutlu Son İstiyor, sizi Kapadokya’nın büyülü dünyasına götürüyor.

As They Made Us

TV Plus güncel romantik komedi filmleri listesinde bulunan yapımlardan bir diğeri As They Made Us’tur. Yönetmenliğini Mayim Bialik’in yaptığı filmde boşanmış bir annenin yeni bir aşka yelken açma serüveni konu ediniliyor. Aşkta yeni bir şans aramaya çalışan kadın, bir yandan da akıl hastası olan annesi ve kardeşiyle ilgilenmek durumundadır. Kardeşinin, ölüm döşeğindeki babası ile tekrar iletişim kurmasını da sağlamaya çalışan kadının hayatı oldukça zorlayıcıdır.

Seviyorum Ama Arkadaşça

TV Plus güncel romantik komedi filmleri listesinin sevilenlerinden bir diğeri de Seviyorum Ama Arkadaşça’dır. Lise çağlarındaki Can ve Aslı’nın birbirleriyle olan iletişimleri üzerinden ilerleyen film, dramatik bir aşk hikayesini merkeze alır. Lise zamanlarında Aslı’nın aşkına karşılık Can, herkesin içinde “Seviyorum ama arkadaşça” diyerek Aslı’nın kalbinde onulmaz bir yara açmıştır. Bu olayın üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen Aslı olayı unutmamış ve Can’ın yaptıklarına yönelik hem sitemkâr olmuştur. Aslı’nın ahları, Can’ın ilişkilerinde hep reddedilmesine neden olmuştur. Bu nedenle Can’ın annesi, bir gün Can için bir kurşun döktürmek ister.

2016 yılında vizyona giren filmde başrolleri Hande Subaşı, Süleyman Seçik, Gökhan Keser ve Burak Kut paylaşıyor. Oldukça eğlenceli sahneleriyle keyifli anlar geçirilmesini sağlayan film, kendinizi bambaşka bir dünyanın tam da merkezinde hissetmenize katkıda bulunacaktır. 

Ashby

2015 yılında vizyona giren Ashby, TV Plus güncel romantik komedi filmleri listesinde kendisine yer bulur. Birkaç aylık ömrü kalan emekli CIA tetikçi komşusu Ashby ve lise öğrencisi Ed Wallis’in arkadaşlığını konu edinen film, oldukça dikkat çekici bir arkadaşlığı gözler önüne serer.

Romantik komedi filmleri listesinde kendisine yer bulan film, Ashby’nin ölmeden önce Tanrı ile barış yapması detayını da gözler önüne serer. Oldukça etkileyici detaylarıyla popüler TV Plus romantik komedi filmleri kategorisinde yer alan filmi, hayata bambaşka bir pencereden bakmak için izleyebilirsiniz.

TV Plus film önerisi listesinde bulunan filmler sayesinde zamanınızı çok daha etkileyici bir şekilde geçirebilir, aynı zamanda popüler filmler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

scrolltotop svg