TV+’ta İzlenebilecek 15 Dizi & Film
Dizi Önerileri

10 dk okuma

Popüler dijital platformlardan biri olan TV+, dilediğiniz zaman istediğiniz türde dizi ve film izleyebileceğiniz, tuttuğunuz ya da takip ettiğiniz takımın karşılaşmalarını takip edebileceğiniz ve belgeseller seçebileceğiniz yüzlerce kanala sahiptir. Akıllı TV, laptop, PC, tablet ve telefonlarınızda oturum açarak izleyebileceğiniz TV Plus film listesi ile her tarza hitap eder. Aylık aboneliklerle sahip olabileceğiniz TV+, öne çıkan ve tüm zamanların popüler film ve dizilerin yayınlandığı TV kanallarına sahiptir. Ödüllü filmleri dilediğiniz yerden izleyebileceğiniz TV Plus dizi, belgesel ve animasyonlarla her yaştan kullanıcıya hitap eden mükemmel bir internet tabanlı dijital platformdur. Bu sayede internet ve mobil cihazınızın olduğu her yerde erişebileceğiniz içerikler arasında bulunan TV Plus film ve dizileri ister kaydederek ister geri sararak kaçırma derdi olmadan dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Bu dijital platformun tüm avantajlarından yararlanabilmeniz için ilginizi çekebilecek TV Plus film ve dizilerini inceledik.

Gelin TV Plus’ta hangi filmler var? TV Plus dizi önerileri nelerdir? gibi soruların yanıtlarını bulabileceğiniz TV+ film ve dizi listemize birlikte göz atalım.

TV+ Film Önerileri

Joker (2019) TV+’ta Öne Çıkan

Gişe rekoru kıran Joker, TV+ ayrıcalığı ile sunulan filmlerden biridir. Yönetmenliğini Todd Phillips’in üstlendiği Joker filmi, yayınlandığı günden bu yana hem çok tartışılmış hem de çok beğenilmiş olması ile uzun süre hafızalarda yer alan ikonik bir filmdir. Toplumsal olarak birçok konuya değinen film, Joaquin Phoenix’in muhteşem oyunculuğu ile hayat bulur ve her anında dram, psikolojik gerilim ve trajikomedi filmi olduğunu seyircilere hatırlatır. DC Comics karakterlerinden biri olan Joker’ın başlangıç hikayesini anlatan film hem palyaço hem de stand-up yapan bir adamın başarısızlıklarla dolu hikayesini ve bu yolda önüne çıkan engelleri konu alır.

Southbund / Güneye Doğru (2015)

TV Plus’ın korku filmi önerileri arasında yer alan Southbond, bilim kurgu ve korku türlerini bir arada sunan bir filmdir. Matt Bettinelli gibi Çığlık filminin yönetmeninin de arasında bulunduğu birçok yönetmenin katkı sağladığı film, birbirini tamamlayan beş hikayeden oluşur ve gerilim dolu sahnelerle bir grup arkadaşın yolculuğunu konu alır. Yolculuğun bir kısmında çölde kalan gençler, en karanlık sırları ile yüzleşmek zorunda kalır ve her birinin bağlantılı hikayesi korkunç bir gerçeği ortaya çıkarır.

Manhattan Undying / Vampirin Portresi (2016)

Vampir ve aşk filmlerinden hoşlanan kullanıcılar için mükemmel bir film seçeneği olan Vampirin Portresi, dram, gizem ve romantik türleri içererek sürükleyici bir film deneyimi yaşatır. Başrolde yer alan Vivian bir vampirdir ve kendini aynada göremediği için portre çizdirmek ister. İşlediği cinayetler sebebiyle aranan Vivian ile ressam arasında farklı bir bağ oluşur ve olaylar gelişir.

Vanquish (2021)

Aksiyon dolu sahneleri ile TV Plus’ta bulunan Vanquish, tüm film ve diziler gibi altyazı ve dublaj seçenekleri ile sunulur. Yer yer gerilim yaşatan Vanquish, geçmişinde uyuşturucu satışı yapan genç bir kadının, anne olduktan sonra tüm geçmişini arkasında bırakarak hayatında yeni bir sayfa açmak istemesiyle başlar. Emekli polis rolü ile karşınıza çıkan Morgan Freeman, Ruby Rose’un canlandırdığı Victoria karakterinin kızını kaçırır. Kızı rehin tutarak Victoria ile bir gangsteri yakalamaya çalışır.

Game Night / Oyun Gecesi (2018)

Çiftlerin evliliklerini hareketlendirmek için oyun geceleri düzenleyen Max ve Annie ile birlikte bir çiftin başından geçen tehlikeli olayları konu alan son derece komik bir filmdir. Horrible Bosses ve Örümcek Adam: Eve Dönüş filmlerinin yönetmenliğini yapan John Francis Daley imzalı film, ilk sahneden güldürerek hızlı bir giriş yapar. Yeni çift için oyun gecesini Max’in kardeşi düzenler ve bu oyunda planlı bir cinayet ve çözülmesi gereken sırlar vardır. Ailece izlenebilen filmler arasında yer Oyun Gecesi’ni TV+ ayrıcalığı ile izleyerek eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

TV+ Dizi Önerileri

Masum (2017)

Başrollerini Haluk Bilginer ve Tülin Özen gibi ödüllü isimlerin paylaştığı Masum, tek sezonluk suç ve dram dizisidir. Başarılı oyuncuların yanı sıra senaristi ve yönetmeni ile adından söz ettiren dizi uzun süre konuşulan Türk yapımlarından biridir. Haluk Bilginer’in (Cevdet) emekli bir polisi canlandırdığı Masum, şehir dışında küçük bir kasabada geçer. Eşiyle birlikte emekliliğin tadını çıkaran Cevdet’in hayatı bir gece oğlunun getirdiği haber ile tamamen değişir.

Picnic at Hanging Rock (2018)

Başrolünde The Tudors ve The Game Of Thrones dizilerinden tanıdığınız Natalie Dormer bulunan dizi, Joan Lindsay’in aynı isimli romanının bir uyarlamasıdır. 20. yüzyılın başlarında geçen Avustralya dizisi bir piknik esnasında gizemli bir şekilde kaybolan kız öğrencileri konu alır. Toplam 6 bölümden oluşan bu sürükleyici dizide kayıp kızları bulmak için gerçekleşen bir dizi soruşturma  ve bu esnada yaşanan ilginç gelişmeler yer alır.

Lie With Me (2021) TV Plus Önerisi Dizi

Tüm bölümlerini Türkçe ve İngilizce altyazılı ya da dublaj seçenekleri ile izleyebileceğiniz Lie With Me, dram ağırlıklı bir TV+ dizisidir. Yeni bir başlangıç yapmak isteyen Anna ve Jake, çocukları ile birlikte Avustralya’ya taşınır. Bu esnada çocuklar için tutulan dadı Becky genç ve çekici bir kadındır.  Evliliklerinde problem yaşayan çiftin ilişkisi bakıcı ile alt üst olur ve arada yaşanan entrikalar diziyi daha sürükleyici hale getirir.

Sweetbitter (2018)

Yine bir roman uyarlaması olan Sweetbitter, 6 bölümden oluşan mini bir dram dizisidir. 2016 yılında basılan ve Stephanie Danler tarafından yazılan romanın tüm çarpıcı detaylarını gözler önüne seren dizi, başroldeki Tess’in etrafında gelişen ve New York’ta yükselmesine sebep olan olayları ele alır. Henüz 22 yaşında New York’ta iş bulan ve bu pırıltılı hayatın bir parçası olduğunu hisseden Tess, kontrolü kaybetmeye başlar.

Honour (2020)

Sadece iki bölümden oluşan Honour, her dakikası sürükleyici polisiye türünde bir mini dizidir.  Dizinin odak noktası, İngiltere’nin merkezinde işlenen esrarengiz bir cinayettir. Ailesinin istemediği yabancı uyruklu biriyle evlenen genç kadın ortadan kaybolur ve olaylar gelişmeye başlar. Namus cinayeti olarak bilinen ve gerçek bir hikayesi olan bu diziyi TV+ ayrıcalığı ile altyazı ve dublaj seçenekleri ile izleyebilirsiniz.

11.22.63 (2016)

Yayınlandığı ilk günde tüm ilgileri üzerine çeken ve uzun yıllar konuşulan 11.22.63 , 1 sezon süren mini bir Amerikan dizisidir. Birçok filmde başrol olarak yer alan James Franco, bu dizide hem oyuncu hem de yönetmen olarak karşınıza çıkar. 11.22.63, tesadüf eseri bir depo bularak zamanda geriye giden ve John F. Kennedy suikastini engellemeye çalışırken hayatının aşkını bulan bir genci konu alır.

State of the Union (2019)

Komedi türünde yer alan State of the Union, ilk sezonu yayınlanmış ve ikinci sezonu beklenen bir İngiliz dizisidir. Bölüm süreleri bir hayli kısa olan State of the Union, Louise ve Tom adlı çiftin ilişkisini konu alır. Evlilik terapisti ile her hafta gerçekleşen seans sonrası bir barda buluşan çiftin hikayesi komik geri dönüşlerle anlatılır.

Catastrophe (2015-2019)

Uzun soluk bir dizi arayanlar için mükemmel bir seçenek olan Catastrophe, eğlenceli dakikalar geçireceğiniz İngiliz yapımı bir komedi dizisidir. İngiliz komedisinin iyi bir örneği olan Catastrophe, iş seyahati sırasında bir kadınla tanışan Rob’un hikayesinden oluşur. İş seyahati sonrası ayrılan ikili, beklenmedik bir şekilde bir araya gelmek zorunda kalır.

7Yüz (2017)

Mükemmel oyuncu kadrosu ile dikkat çeken 7Yüz, yedi farklı hikayeden oluşan dram dizisidir. Toplam yedi bölümden oluşur ve her bölümde farklı bir hikaye işlenir. Karakterler olaylar sonucu en karanlık yönleri ile yüzleşir ve hayatlarına kaldıkları yerden devam etmeye çalışırlar.

Clique

Gerçek bir gençlik dizisi olan Clique, 11 yaşından beri sıkı arkadaş olan Holly ve Georgia’nın üniversitede beraber girdikleri bir ders ile başlar. Ders esnasında profesör Jude McDermid kendi şirketinde bir staj ve kalıcı iş imkanından bahseder. Elitlerin ve oldukça başarılı kız öğrencilerin kabul edildiği bu staj esnasında iki yakın arkadaş oldukça zor ve ilişkilerinin sınandığı birtakım olaylar yaşar. Bu sürükleyici ve gizemli dizi gibi pek çok yapımı TV+ dizi ve filmleri arasında rahatlıkla bulabilir, dilediğiniz mobil cihazdan her an izleyebilirsiniz.

scrolltotop svg