Çocuğunuza Karne Hediyesi Olarak Alabileceğiniz Elektronik Ürünler
Ev & Yaşam

10 dk okuma

Siz de çocuklarınıza bütün yıl gösterdiği çabanın bir karşılığı olarak karne hediyesi almayı düşünebilirsiniz. Her yaştan çocuk için özel olarak üretilen akıllı cihazlar, oyun konsolları ya da tablet gibi elektronik cihazlar arasında onların hoşuna gidebilecek ürünler mutlaka vardır. Peki hangisini seçmelisiniz? Karar vermekte zorlanıyorsanız Turkcell Pasaj’ın avantajlar dolu dünyasını incelemeye başlayabilirsiniz. Bilgisayar-tablet ürünleri elbette ilk akla gelen kategoridir. Ancak dilerseniz hobi-oyun kategorisine de göz atabilir, aradığınız ürünlere kısa süre içinde ulaşarak çocuklarınıza istediği hediyeyi alabilirsiniz.

200 TL Altı Birbirinden Eğlenceli Oyun Pinleri

Oyun pinleri çocuklarınızın sevdiği aktiviteleri gerçekleştirmesine yardımcı olur. Birbirinden farklı oyunun pinlerine Turkcell Pasaj fırsatlarıyla sahip olabilir, 200 TL’nin altında uygun ürünlere anında ulaşabilirsiniz. 200 TL altındaki oyun pinleri genel olarak şu şekildedir:

  • Valorant, çocuklar arasında oldukça popüler olan oyunlardandır. 925 Valorant puanıyla çocuklarınıza oyunda ilerlemeleri için fırsat sunabilirsiniz.
  • PUBG Mobile, çıktığı ilk günden beri çocukların oynamaktan keyif aldığı oyunlar arasında bulunur. Eğer çocuğunuz bu oyunu oynuyorsa PUBG Mobile 425 UC TR satın alarak ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.
  • GeForce Now pinlerinden satın alarak çocuklarınızın her yerde istediği oyunu oynamalarını sağlayabilirsiniz. Bulut üzerinden sayısız oyun sunan sistemle çocuklarınıza keyifli bir karne hediyesi satın alabilirsiniz. Geforce Now Powered By Game+ 1 Aylık Abonelik çocuklarınıza 1 ay boyunca oyun oynama imkanı sunar. Böylece çocuklar okul yaklaştığında tekrardan derslerine odaklanabilir.
  • Arkadaşlarıyla birlikte LoL oynayan çocuklar için de satın alabileceğiniz oyun pinleri vardır. League of Legends 1600 RP oyun içerisinde çocuklarınızın daha rahat ve hızlı bir şekilde istedikleri eylemi gerçekleştirmelerini mümkün hale getirir. Çocuklarınız bu kod ile kostüm ya da kart alabilir, daha eğlenceli bir oyun deneyimi elde edebilir.

Mobile Legend, Lokum Games, Roblox ya da Point Blank gibi çeşitli oyunlar için kod satın alabilir, çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Turkcell Pasaj’daki oyun pinleri fiyatları ve seçeneklerini inceleyerek aradığınız ürüne vakit kaybetmeden erişebilirsiniz.

Karne Hediyesi için 3.000 TL Altı Tablet Fırsatları

Oyun pinlerinin yanı sıra çocuklarınıza hem oyun oynayabilecekleri hem de daha rahat bir şekilde çalışabilecekleri bir tablet almayı düşünebilirsiniz. Bilgisayar-tablet çeşitlerini inceleyerek istediğiniz özellikleri sunan modele kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Turkcell Pasaj’daki 3.000 TL altında olan kaliteli tabletler şu şekildedir:

  • Samsung Galaxy Tab A7 SM-T227 LTE 8.7 inç 32 GB tablet modeli, ideal boyutu sayesinde çocukların rahatlıkla kullanabileceği bir yapıya sahiptir. Android işletim sistemine sahip olan cihaz, 5100 mAh batarya kapasitesi sayesinde çocuklarınıza uzun bir kullanım süresi sunar. Bununla beraber 2.3 GHz işlemci hızı sayesinde oyun deneyimini iyileştirir.
  • Çocuklarınıza karne hediyesi olarak tablet almayı düşünüyorsanız Hometech Alfa 10TX Pro Tablet PC de oldukça iyi bir seçenektir. Metal kasası ve 10.1 inç ekran boyutuyla öne çıkan tablet, çocuklarınızın üzerinde rahat bir şekilde ders çalışmasını da sağlar. 1280×800 piksel ekran çözünürlüğü sayesinde çocuklar yazıları rahat bir şekilde okuyabilir.

Lenovo, Technopc, Alcatel, Everest ya da Casper gibi markalara Turkcell Pasaj fırsatlarıyla ulaşabilir, çocuklarınıza ideal karne hediyesi alabilirsiniz. Seçenekleri inceleyerek istediğiniz boyut ve fiyattaki tablete kolaylıkla erişebilirsiniz.

Karne Hediyesi Olarak 10.000 TL Altı Oyun Konsolları

Oyun konsolları da çocuklarınız için ideal bir karne hediyesi olabilir. 10.000 TL altındaki oyun konsolları şu şekildedir:

  • Sony Playstation 4 Slim 500 GB oyun konsolu güçlü grafikleriyle oyun kategorisindeki ürünler arasında dikkat çeker. PS4 deneyimini daha küçük bir konsolla yeni baştan sunan Sony, bu modeliyle grafik gücünü artırarak kullanıcılarına eğlenceli bir dünya vadeder. 500 GB depolama kapasitesi ile geniş bir alan sunarken Wi-Fi 5 özelliği sayesinde güçlü kablosu internet imkanı da sağlar.
  • Nintendo Switch konsol ise çocuklarınıza her yerde oyun oynama imkanı sunar. 19.8x35x9.3 cm boyutları sayesinde çocuklarınız her yerde oyun oynayabilir. Yüksek kaliteli ekranı sayesinde oyunların grafiğinin keyfini çıkarırken ergonomik bir şekilde konumlandırılmış konsol bölümüyle istediği oyunu oynayabilir.
  • Nintendo Switch Lite konsol uygun fiyatlı alternatifler arasında yer alır. 7 inç OLED ekranı, Wi-Fi 5 standardı ve Bluetooth v4.1 ile başarılı bir performans ortaya çıkarır. Switch OS işletim sistemi sayesinde çocuklarınızın rahat bir şekilde oyun oynamasını sağlar.

Karne hediyesi arayışındaysanız, Turkcell Pasaj’daki uygun fiyatlı oyun konsolu çeşitlerine göz atabilir, çocuklarınıza eğlenceli elektronik cihazlar alabilirsiniz.

Karne Hediyesi Olarak 3.000 TL Altı Çocuk Akıllı Saatleri

Akıllı çocuk saatleri de karne hediyesi olarak satın alabileceğiniz kaliteli ürünler arasında bulunur. Ayrıca akıllı saatler sayesinde çocuklarınızla her an iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca ürünler çocuklarınızın sağlık ve kondisyon takibini yapmanızı sağlarken yanınızda olmadıklarında konumlarını GPS üzerinden izlemenizi mümkün kılar. GPS izleme özelliğine sahip olan modeller, anne babaların çocuklarının konumunu gerçek zamanlı olarak izlemelerini sağlar. Turkcell Pasaj’daki 3.000 TL altındaki modeller arasından kaliteli ve işlevsel akıllı saatlere anında ulaşabilirsiniz.

  • Wiky S Akıllı çocuk saati yuvarlak ekranı ve teknolojik detaylarıyla çocukların günlük hayatına eğlence katar. Dokunmatik bir ekrana sahip olan model, SIM kart ile saat üzerinden çocuklarınızla iletişim kurmanıza imkan tanır. SMS gönderme, sesli mesaj, alarm ve acil durum araması gibi ek özellikler sunmasıyla acil durumlarda çocuklarınıza pratik bir şekilde ulaşmanızı sağlar.
  • TCL Movetime MT40X akıllı çocuk saati ise dikdörtgen bir tasarıma sahiptir. Alarm, hatırlatıcı, navigasyon, SMS görüntüleme ve yanıtlama ya da videolu görüşme gibi ek özellikler sunar. Böylece çocuklarınız dışarıda olduğu zaman onlarla rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz. Nano-SIM kart desteğine sahip olan cihaz, çocuklarına telefon almak istemeyen ama dışarıdayken onunla iletişim kurmayı amaçlayan anne babalar için ideal bir hediyedir. Bununla beraber sunduğu eğlenceli özelliklerle çocukların da günlük hayatına işlevsellik katar.

Birçok farklı çocuk akıllı saat modelleri arasından ideal karne hediyesi alabilirsiniz. Hem çocuklarınız hem de sizin için kullanışlı olacak bir elektronik ürün arıyorsanız Turkcell Pasaj’daki çocuk akıllı saat çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Karne Hediyesi Olarak 1.000 TL Altı Bluetooth Kulaklıklar

Karne hediyesi olarak çocuklarınız için Bluetooth kulaklıklar arasından seçim yapmayı düşünebilirsiniz. Uygun fiyatı ve işlevselliğiyle öne çıkan ürünler, çocukların istediği deneyimi elde etmesini mümkün hale getirir. Ayrıca çocuklarınız evde tablet ya da bilgisayarda oyun oynarken Bluetooth kulaklıklar sayesinde fazla sesi ortadan kaldırabilirsiniz.

  • JBL Wave 100TWS Bluetooth kulaklık zarif tasarımı ve küçük ebatlarıyla çocuklar için idealdir. Bluetooth 5.0 desteği sayesinde her türlü cihazla hızlı bir şekilde bağlantı kuran kulaklık, uzun kullanım süresiyle de öne çıkar. Şarj kutusuyla beraber toplam 20 saatlik bir kullanım sunar.
  • Baseus Encok W3 True Wireless Bluetooth kulaklık hem Android hem de iOS cihazlarla başarılı bir şekilde senkronize olur. Gürültü önleme özelliğine sahip olan mikrofonları sayesinde çocuklarınız dışarıda olduğu zaman onlarla rahat bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Dokunmatik sensörleriyle pratik bir kullanım sunan ürün, şık tasarımıyla da çocukların ilgisini çeker.

Turkcell Pasaj’dan karne hediyesi fiyatları ve elektronik cihaz seçeneklerini inceleyerek aradığınız ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatları kaliteli cihazlarla bir araya getiren Turkcell Pasaj, çocuklarınız için hem kullanışlı hem de kaliteli elektronik ürünler almanıza olanak tanır. Özel olarak aradığınız bir ürün varsa seçenekler arasından kolaylıkla bulabilirsiniz.

scrolltotop svg