Korku Dolu Sinema Keyfi: TV Plus’taki Güncel Korku Filmi Önerileri
Film Önerileri

9 dk okuma

Tv Plus güncel korku filmleri, kendinizi bambaşka bir dünyanın merkezinde hissetmenizi sağlayacak yapımlardır. Her biri farklı bir konuya sahip olsa da gerilim ve korku unsurları nedeniyle heyecanlı anlar yaşamanızı sağlar. House at the End of the Street’ten 47 Meters Down’a kadar birçok eşsiz yapıma Turkcell Pasaj avantajlarıyla ulaşabilirsiniz. En iyi film serileri kategorisindeki filmleri izleyebilir, boş zamanlarınızda gerilim dolu dokunuşlarda bulunabilirsiniz. 

House at the End of the Street

Tv Plus güncel korku filmleri listesinde kendisine yer bulan House at the End of the Street, yeni boşanmış Sarah ve kızı Elissa’nın yaşamına odaklanır. Küçük bir kasabada hayallerinin evini bulan Sarah, kendilerine burada yeni bir hayat kurar. Fakat Sarah ve kızı, beklenmedik olaylarla karşılaşmaya başlar. Yan tarafta, yıllar önce ailesini öldüren bir kız çocuğunun soğuk gölgesi, anne ve kızın yaşamlarına etkide bulunacaktır. Çünkü aileden tek kalan kişi, kızın abisi Ryan’dır ve Elissa, Ryan ile ilişki kurmaya başlar. Tv Plus korku filmleri kategorisinin ilgi çeken yapımlarından biri olan House at the End of the Street, ABD-Kanada ortak yapımıdır.

Hereditary

Türkçeye “Ayin” şeklinde çevrilen Hereditary, yönetmenliğini Asi Aster’in yaptığı ilgi çekici bir yapımdır. Tv Plus güncel korku filmleri listesinde yer alan filmde Graham ailesinin bir üyesi olan Ellen’ın ölmesi sonrasındaki olaylar konu edinilir. Ellen öldükten sonra kızı Annie ve ailesi, atalarının sırlarını keşfetmeye başlar. Kendilerine miras kalan kaderden kaçmaya çalışan aile üyeleri, olayların çok daha karmaşıklaştığını keşfeder. Gizem perdelerini aralayacağınız film, kendinizi bambaşka bir dünyada hissetmenizi sağlayacaktır.

Double Blind

En iyi korku filmleri listesinde bulunmayı hak eden Double Blind, yedi gencin rutin bir tıbbi çalışma denemelerine katılmasını konu edinir. Bu yedi genç, fütüristik bir alanda toplanarak yeni bir ilaç türünün denemelerine katılır. Normal bir tıbbi çalışma olması beklense de deneklerin 4 gün boyunca uykuya dalamamaları işlerin ters gitmesine neden olur. Korkunç ölüm ile karşı karşıya kalan denekler, uykuyla mücadele etmek zorundadır. Çünkü ancak bu şekilde hayatta kalabilirler.

Tv Plus güncel korku filmleri listesinde kendisine yer bulan Double Blind’in yönetmen koltuğunda Ian Hunt-Duffy oturmuş olup başrollerinde Millie Brady, Akshay Kumar ve Pollyanna Mclntosh yer alır.

Insidious Serisi

Bir korku filminin gizemli dünyasında gezmek isteyenler için sunulabilecek seçeneklerden bir diğeri de Insidious serisidir. Yönetmenliğini James Wan’ın yaptığı film, Josh ve Renai çiftinin üç çocuklarıyla birlikte yeni bir eve taşınması ve burada başlarına gelen olayları konu edinir. Evde tanımlanması oldukça güç çeşitli olaylar yaşanır. Bu olaylar, özellikle Renai’nin, evin hayaletli olduğunu düşünmesine neden olur. Ayrıca Dalton, vücut fonksiyonları yerinde olsa da komaya girer. Evde yaşanan garip olaylar sonrasında eve bir medyum çağırırlar. Bundan sonra meydana gelen olaylar ise evde hayalet olduğuna inanmayan Josh’u bile şaşırtır. Tv Plus güncel korku filmleri listesinde yer alan film sayesinde unutamayacağınız bir atmosfer deneyimlemeye hazır olun.

47 Meters Down

Dört genç kadın, muhteşem bir tatil yapma planı kurdukları için bir su altı şehrine girmek isterler. Heyecan dolu dakikalar yaşamak isterken bir yandan da suyun derinliklerini keşfetmeyi arzularlar. Dalış gerçekleştirdikten sonra keyifli vakit geçiren dört kadın, kendilerini beklenmedik bir durumun içinde bulurlar. Su altı mağaralarından meydana gelen bir mağarada zorlu dakikalar geçirmenin yanı sıra köpek balıklarıyla da uğraşmak zorunda kalırlar.

Tv Plus güncel korku filmleri listesinde bulunan 47 Meters Down, sizi, su altında yaşam savaşı veren dört genç kadının dünyasına götürüyor. Tv Plus paketleri ile filmin heyecan dolu atmosferini deneyimleyebilirsiniz. 

Possessor

Korku, bilim kurgu ve gizem kategorilerinde yer alan ve Tv Plus güncel korku filmleri listesinde bulunan Possessor, beyin implant teknolojisini kullanarak diğer insanların bedenlerinde yaşayan Tasya Vos’u merkeze alır. Diğer insanların bedenlerine giren Tasya Vos’un amacı, insanların şirketin faydasına suikast yapmalarını sağlamaktır. Birçok insanın bedeninde yaşayan ve pek çok anı biriktiren Tasya Vos, anıları ve dürtülerini bastırmak zorundadır. Bir gün bir adamın bedenine giren Tasya Vos, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Çünkü adam, Tasya Vos’u kendi kimliğini yok etmekle tehdit eder.

Başrollerinde Andrea Riseborough, Jennifer Jason Leigh ve Christopher Abbott’un yer aldığı film; bambaşka bir serüvenin içinde yer almanızı sağlar. Tasya Vos, kendi kimliğini yok etmek isteyen adamın zihninden kurtulabilecek midir?

Tuzak

Tv Plus güncel korku filmleri listesinin ilgi çeken yapımları arasında yer alan Tuzak, Jeff Taylor’un eşi Amy’nin kaçırılmasını ve Jeff’in, eşini kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişini merkeze alır. Orijinal ismi Breakdown olan film gerek konusu gerekse görsellikleriyle Tv Plus’ta izlenebilecek korku filmleri kapsamında değerlendirilebilir.

Jeff ve Amy, Boston’dan San Diego’ya doğru giderler. Bu gidişin, onlar için yeni güzel günlerin başlangıcı olacağını düşünürler. Fakat çiftin yolda arabaları bozulur. Çölde yapayalnız kalmanın korkusunu yaşarlarken bir tırın onların güzergahına girmesi ile işler değişir.

1997 yılında vizyona giren film, gizem dolu sahneleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumdadır. Filmin yönetmenliğini Jonathan Mostow yapmış olup başrollerinde ise Kathleen Quinlan ve Kurt Russell yer almıştır.

Haunt

Tv Plus güncel korku filmleri listende bulunan Haunt, filmin başkarakteri Harper’in Cadılar Bayramı’nda perili bir ev oyununa katılmasını konu edinir. Harper, sorunlu erkek arkadaşından henüz ayrılmıştır. Cadılar Bayramı’ndan önceki hafta ilişkisini sonlandıran Harper, Cadılar Bayramı’nda eğlenmek için arkadaşlarıyla bir araya gelir. Perili olduğu düşünülen ve ziyaretçilerin en büyük korkularından beslenen bir ev olarak tanıtılan perili ev oyununa katılan Harper; oldukça ilginç gerçekleri fark edecektir. Oyundaki kâbuslardan bazılarının gerçek olduğunu öğrenecek ve korku dolu dünyasında akıl sağlığını korumaya çalışacaktır.

Yönetmenliğini Scott Beck ve Bryan Woods’un yaptığı ve popüler Tv Plus korku filmleri listesinde yer alan filmin başrollerini Katie Stevens, Lauryn Alisa McClain ve Will Brittain paylaşıyor.

Brightburn

Tv Plus güncel korku filmleri listesindeki son film Brigtnurn’dur. Tori Breyer anne olma hayalleri kuran bir kadındır. Fakat Tori Breyer’in bir türlü çocuğu olmaz. Bir gece, arazilerine uzaydan bir kapsül düşer. Kapsül içinde ise bir erkek bebek bulunur. Tori ve eşi Kyle, çocuğa Brandon ismini koyarlar. Çocuk son derece akıllı ve yeteneklidir. Fakat diğer çocuklardan farklıdır. Ergenliğe geçişte bu farklılık, çift tarafından da gözlemlenir. Çocukları insanüstü güçlere sahiptir. Bu güç, çocuğun içindeki kötülüklerin de ortaya çıkmasına neden olur. Sapkın dürtüleri ile Brandon, çevresi için tehlike oluşturan bir insan olmaya başlar. 2019 ABD yapımlı filmin yönetmenliğini David Yarovesky üstlenmiştir. Son derece ilgi çekici görselliklere sahip olan film, gizemli detaylarıyla sizi içine çekmeyi başaracaktır.

Siz de Tv Plus film önerisi kategorisinde yer alan son zamanların gözde korku filmleri arasından arzu ettiklerinizi izleyebilir, korku filmi repertuarınızı genişletebilirsiniz.

scrolltotop svg