Zula Oyununda Altın Kodu Nereye Yazılır?
Oyun

9 dk okuma

MadByte Games tarafından geliştirilen ve 22 Şubat 2015 tarihinde piyasaya sürülen Türk yapımı Zula oyununu oynarken karakterleri kendinize çok yakın hissedersiniz. MMOFPS türüne ait Türk yapımı ilk oyun olma zaferini de elinde taşır. Sadece bilgisayardan değil İOS ve Android işletim sistemli akıllı telefonlardan da 2020 yılından beri oynanabilen bu aksiyonlu macerada öne çıkmak için Zula altın fiyatları ve çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Doğru kullanımla bu altınlar sayesinde kısa sürede düşmana galip gelip avantajlı olursunuz.

Zula Oyunu Nedir?

e-spor olarak bilinen bilgisayar oyunları dünyasında Türkiye’nin de bir yer edinmesini sağlayan Zula oyun yapımı bu alanda sağlam yatırımlar yapan InGame Group tarafından desteklenir. Çok oyunculu türde yer alan Zula kendi e-spor merkezine (Nonstop Zula Espor Merkezi) sahip olduğu için ekstra avantajlı durumdadır. Ücretsiz olarak kayıt olup şimdi oynamaya başlayabileceğiniz Zula’da sadece hızlı ilerlemek isterseniz e-pin kodu ve ZA ile gelişiminizi desteklemeniz yeterlidir.

Gerçekçi oyun sesleri ile adından söz ettiren yapımın grafikleri de internet bağlantısına göre maksimum seviyede yüksek performanslı çalışır. Peki bilgisayar ya da telefondan Hızlı Zula oyunu nasıl oynanır?

Oyuna giriş yaptığınız zaman düşman takım ile sizin dahil olduğunuz takım arasında bir çatışma olacağını bilerek karakter seçimi yapmalısınız. Rakibinizin yani düşmanın bölgesine girmeniz ve onlara ait bayrağı kendi tarafınıza getirmeniz size galibiyet kazandırır. Her bayrak getirişiniz bir sayı kazandırırken her kaybedişiniz skor tablosunda eksi hanenize yazılır. Bayrak kaptırmamak için kıyasıya bir mücadele ile oyunu tamamlayın.

Bilgisayardan giriş yaptığınız zaman yönlendirme, boşluk ve C tuşlarının yanı sıra bir mouse ihtiyacınız olur. Mobil cihazlarda ise ekranda yer alan daireyi dokunmatik olarak yönlendirerek karakterinizi yönetebilirsiniz. Ekranınızın sol üst köşesinde aldığınız darbelerden sonra kalan gücü görebilir, öldüğünüzde tekrar dahil olabilirsiniz. Paranızı artırmak için düşman askeri öldürebilir ya da Zula e-pin kullanabilirsiniz. Paranızı yeni silahlar, itemler ya da sahip olduklarınızı güçlendirmek için harcayabilirsiniz.

Zula Haritaları ve Karakterlerini Öğrenin

Zula yapımı asker ve istihbaratçıların arasında bulunduğu farklı karakterleri ile eğlenceyi zirveye taşırken 27 farklı haritası ile oyun mekanını değiştirme seçeneği sunar. Zula asıl karakterleri (asker, istihbaratçı) Gladyo adlı düşmana karşı amansız bir savaş verir. Paralı askerlerden oluşan düşman grup ile 13 ayrı oyun modu ve farklı haritalarda çarpışmaya girebilirsiniz.

Zula karakterleri günlük hayatta karşınıza çıkan kamyoncu, bakırcı, balıkçı ve kabadayı gibi karakterlerin yanı sıra polis ve asker teşkilatına mensup üyeleri de içinde barındırır. İlgi çeken karakterlerden biri ise Türkiye’de sevilerek izlenen bir dizi karakterinin oyuna dahil edilmesidir. Belli bir süre dönemin popüler yapımı Çukur dizisinden Cumali Koçovalı ve Azer Kurtuluş karakteri de yapımda kendine yer bulmuştur. Türk yapımı bir oyun olduğundan ülkenin popülerleşen isimleri belli dönemlerde geliştiriciler tarafından oyuna katıldığından ayrı bir sempati kazanır.

Zula harita isimlerinden de anlaşılacağı üzere Türkiye’nin güzide yerleri oyuna dahil edilmiştir. Bazen her gün geçtiğiniz bir sokağı bazen de çok merak ettiğiniz bir ili oyun oynarken karşınızda bulabilirsiniz. Trabzon’un Uzungöl bölgesi gibi doğal güzellikler, Nemrut ve Mardin gibi tarihi bölgeler haritada karşınıza çıkar. Düğün, havuz, Hangar gibi dar ve spesifik amaçlı mekanlarda haritalar arasında yer alır. Oyunun hikayesi ile bağlantılı olarak Paris ve Kıbrıs açıkları gibi Türkiye dışı yerler de vardır.

Zula oyun modları, haritaları ve karakterleri her geçen gün geliştirilip güncellenmeye devam eder. Şu an için Ölüm Maçı, Sabotaj, Herkes Tek, Eleme ve Tokat gibi farklı isimlerle adlandırılan 13 mod bulunur. Battle Royale ve Eğlence (Su Savaşı) gibi katılım koşulları harita ve altına bağlı farklı modlar da dikkat çeker. Özel şartlı bir modda oynamak için gerekenlere Zula e-pin kodu satın alarak ulaşmanız çok daha hızlı olur.

Zula Rekabet Turnuvasına Katılım

Her yıl yeniden düzenlenen ve kazanan takıma para ödülü verilen Zula Rekabet Turnuvası’nda bu sezon siz de yerinizi almak istiyorsanız takımınızı kurun ve güç kazanın. A-B-C-D gruplarına ayrılan oyuncuların savaşarak 1. olmaya çalıştığı bir turnuva sistemidir.

Her takım önce tekli elemede oynar ve kazananlar Zula Süper Lig’de savaşmaya hak kazanır.  Süper Lig’in ardından Lig, Play-Off ve Final oynanır. Başlangıçta tüm oyunlar canlı yayın açılarak online gerçekleştiği için takip edilebilirdir. Sezon sonunda ise galip 4 takım finale katılarak kupanın sahibi olur.

Ödül değişkenlikle beraber genellikle ilk 16 takım içinde belli oranlarda dağıtılır. Zula e-pin kodu ile satın aldığınız altınları kullanarak lige katılmadan önce takımınızı geliştirebilir, en iyisi olmak için yerinizi alarak siz de yarışlara katılabilirsiniz.

Zula E-Pin Kodu ile Kazanan Siz Olun

Zula oyunu içinde başarıyı yakalamak için karakterinizin ve silahlarınızın güçlü olması gerekir. Siz ne kadar başarılı olsanız da bunları güçlendirmek için uzun zaman harcamanız gerekebilir. Kısa zamanda başarınızı herkese gösterecek seviyeye ulaşmak istiyorsanız Zula altın kodu kullanarak saatlerce hatta günlerce verilen zahmetten kurtulabilirsiniz.

Oyun içi nakit para olarak kullanılan e-pin kodları ZA ve nakit yüklemesini sağlar. Bu paraları kullanarak karakterinizin için en güçlü silahları satın alabilir, en yüksek özelliklere erişebilirsiniz. Market olarak bilinen ekipman dükkanından alışveriş yapmak için gerekli parayı normal şartlarda düşman öldürerek kazanırsınız.

Siz ne kadar iyi olsanız da takımınız yüzünden bazen kayıp yaşayabilir, az miktarda ödül ile yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız arasında en çok ilerleyen ve yıldızı parlayan isim olmak için satın alma avantajını kullanabilirsiniz. Cephane, ekipman, silah ve farklı araçlara kampanya dönemlerinde çok daha cazip fiyata sahip olabilirsiniz.

Zula Altın Fiyatları ve Kullanım Yöntemi

Zula altın kodu nereye yazılır ve çeşitleri nelerdir? Sorusu özellikle ilk kez yükleme yapıyorsanız aklınıza takılabilir. Zula altın çeşitleri miktarına göre farklı fiyatlara sahiptir. Miktar ne kadar fazlaysa yapabilecekleriniz de o kadar çok olur. Çeşitleri sıralarsak;

3.000, 5.850, 16.250, 34.000, 70.000 ve 150.000 Zula Altın (ZA) satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürünler size özel bir kod ile elinize ulaşır. Kod elinize ulaştığında sırasıyla şu işlemler takip edilir;

Öncelikle https://hesap.zulaoyun.com/zula-giris-yap bağlantısından kullanıcı adı ve size özel şifre ile giriş yapılır. Sağ üst köşede yer alan “e-pin yükle” ya da “ZA yükle” seçilir. Satın aldığınız ürünün türüne göre seçim yapmalısınız. Açılan ekrandan size gelen kod bilgilerini doğru olarak girdikten sonra “Yükle” butonuna basarak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Satın aldığınız e-pinler ile hesabınıza istediğiniz miktarda ZA yüklemesi gerçekleşir. Bu altınları kullanarak kart ve deste alabilir, sınırsız desteler ve diğerleri ile karakterinizi güçlendiren özelliklere sahip olabilirsiniz. Üstelik Zula Pass sahibi olmak için de bu altınları harcayabilirsiniz. Zula Pass’a dahil olduğunuzda normal şartlarda kazandığınızdan çok daha fazlası ve özel ödüllere ilerledikçe sahip olabilirsiniz.

Zula e-pin fiyatları ve çeşitlerini inceleyerek kendinize uygun olanı seçip hemen yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

scrolltotop svg