12 Bin TL Altı Alınabilecek Telefonlar Nelerdir?
Mobil

8 dk okuma

Akıllı cep telefonları ile ilgili güncel yasalar gereği her telefonu istenilen sayıda taksitle satın almak mümkün olmayabiliyor. 12.000 TL altındaki telefon modelleri 12 ay taksitle satın alınabilirken bu fiyatın üstünde yer alan modeller sadece 3 taksitle satın alınabiliyor. Üst segment telefonlardaki taksit sayısı kısa aralıklı tutulurken, orta segment bir telefona ayda en fazla 1.000 TL ödeyerek 12 ay taksit ile ulaşabilmek mümkün oluyor. Ayrıca bu fiyat skalasında satın alabileceğiniz onlarca akıllı cep telefonu modeli de bulunuyor. Dilerseniz gelin, 12 bin TL altına alınabilecek en iddialı ve en iyi cep telefonu modellerine yakından göz atalım.

Samsung Galaxy A52s 5G

En iddialı orta segment akıllı cep telefonu modelleri arasında yer alan Samsung Galaxy A52s 5G, 6.5 inç Full HD+ Super AMOLED 120Hz ekranı ile tüm dikkatleri üzerine topluyor. Qualcomm Snapdragon 778G işlemci ile sunulan A52s, 6 GB veya 8 GB RAM seçenekleri içinden tercih edilebiliyor. Yapay Zekâ (AI) sahne algılama özelliğine sahip olan telefon kamerası 64MP çözünürlük değerleri sayesinde başarılı bir mobil fotoğrafçılık deneyimi vadediyor. Galaxy A52s 5G, 25W hızlı şarj özelliği ve 4,500 mAh güçlü bataryası sayesinde hızla şarj edilebiliyor ve tüm gün kesintisiz olarak kullanılabiliyor. 5G desteği ise çok daha hızlı ve düşük gecikmeye sahip bir internet deneyimine kesintisiz olarak ulaşma olanağı sunuyor.

Xiaomi 12 Lite 8 GB 256 GB

Hızlı işlemcisi ve 6.55 inçlik Full HD+ ekranı ile öne çıkan Xiaomi 12 Lite, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı ile her kullanıma uygun bir donanım ile geliyor. Cihazın göz alıcı tasarımı, akıcı bir kullanım sunan 120 Hz tazeleme hızına sahip AMOLED ekranla tamamlanıyor. Xiaomi 12 Lite telefon; köşeli hatları, ince yapısı ve hafifliği sayesinde cebinizde rahatça taşınabiliyor. Profesyonel görünümlü fotoğraflar çekebilmenize destek olan 64MP ana kamera da kusursuz bir mobil deneyim için gerekli desteği başarıyla sağlıyor.

Samsung Galaxy S20 FE

HDR, yapay zekâ (AI) sahne algılama, Bokeh portre modu, perde hızı kontrolü ve RAW kayıt yapabilme gibi yeni nesil özelliklere sahip olan Samsung Galaxy S20 FE, geniş sensörleri ile başarılı bir fotoğrafçılık deneyimine imza atıyor. Qualcomm Snapdragon 865 işlemciye eşlik eden 8 GB RAM ve 256 GB dahili hafıza, üst segment akıllı cep telefonlarının stabil performansını orta segment bir telefonda buluşturuyor. 4500 mAh kapasiteye sahip olan telefon bataryası, kablosuz şarj desteği sayesinde yeterli seviyede güç üretiyor. Super AMOLED 120Hz telefon ekranı ise Corning Gorilla Glass 3 katman ile üst düzey dayanıklılığa kavuşuyor.

Huawei Nova 9

Şık tasarımı, hafif yapısı ve 6.57 inçlik Full HD+ ekranı ile göz dolduran Huawei Nova 9, 12 bin TL altında alınabilecek en mantıklı Android telefon modelleri arasında yer alıyor. Sekiz çekirdekli 2.4 Ghz Qualcomm Snapdragon 778G işlemci, çoklu işlemler ve oyun performansı açısından oldukça başarılı benchmark değerlerine imza atıyor. Yüksek performanslı Huawei Nova 9, 64 MP ana kamerası ile muhteşem fotoğraflar çekmenize yardımcı olurken geniş OLED ekranıyla da rahat ve keyifli bir kullanım sunuyor. Ultra Hızlı Şarj (66W) özelliği ile donatılan cihaz, yaklaşık 40 dakika içinde tam doluluk seviyesine ulaşabiliyor.

Huawei Nova 10 SE

Çerçevesiz tasarımı ve tek göz mini ön kamerası ile etkileyici bir görünüme sahip olan Huawei Nova 10 SE, kullanımı kolay ve pratik Android akıllı cep telefonu çeşitleri içinde bulunuyor. Telefonun 6,7 inçlik Full HD+ ekranı ve 90 Hz yenileme hızı sayesinde film izlerken, oyun oynarken ve menüler arasında dolaşırken akıcı bir deneyim elde ediliyor. Qualcomm Snapdragon 680 işlemcinin yanında gelen 8 GB dahili bellek ve 128 GB dahili depolama alanı, çoklu işlemlerin üstesinden başarıyla geliyor. Çift hat, hızlı şarj ve 64 MP ana kamera desteği gibi özellikler sayesinde cihaz birinci sınıf bir mobil deneyim sağlıyor.

POCO X3 Pro

Poco X3 Pro, performanstan ödün vermeden bütçe dostu bir akıllı telefon sahibi olmak isteyen teknoloji tutkunlarına hitap ediyor. Cihazın 6,67 inçlik Full HD+ ekranı 120 Hz’lik ekran tazeleme hızı sayesinde pürüzsüz bir kullanım sağlıyor. Qualcomm Snapdragon 860 işlemci ile desteklenen X3 Pro, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sayesinde üst düzey güç ve stabil kullanım sağlıyor. Hızlı Şarj (33W) desteği 1 saat altında bataryayı tam kapasite ile doldurabiliyor. 64 MP ana kamera, çeşitli fotoğrafçılık özellikleriyle etkileyici fotoğraflar ve videolar çekebilmenize de olanak tanıyor.

Huawei P20 Pro

Kesintisiz cam ve metal tasarımın kusursuz bir birleşimi sonucu ortaya çıkan Huawei P20 Pro, 12.000 TL altına alınabilecek en mantıklı cep telefonu modelleri arasında yer alıyor. Telefon FHD+ 6,1 inç geniş ekranı ve göz alıcı tasarım detayları ile dikkat çekiyor. Mükemmel pil ömrünü destekleyen ultra esnek kamera, 40 MP çözünürlüğü, Leica optiği ve hibrit otomatik odaklama gibi özellikleri sayesinde birbirinden kaliteli kareler yakalayabilmenize olanak tanıyor. Yüz tanıma ile hızlı kilit açma özelliği de kullanım konforunu artırıyor. Çentikli (Notch) detaylar ve 2.5D eğimli ekran yapısı da telefonun premium görünümüne katkıda bulunuyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

Amiral gemisi telefonların performansını uygun fiyatlarla sunan Xiaomi Redmi Note 11 Pro, yeni nesil özellikleri ile göz dolduruyor. Atlantik Mavisi, Grafit Grisi ve Kutup Beyazı renk seçenekleri ile sunulan cihaz mat görünümü sayesinde parmak izlerini başarıyla gizliyor. Orta segment telefonlarda genellikle es geçilen 5G mobil bağlantı seçeneği de Redmi Note 11 Pro akıllı cep telefonu üzerinde yer alıyor. Kutu içeriğinde bulunan 67W hızlı şarj cihazı da telefonu şaşırtıcı derecede hızlı şarj ediyor.

Samsung Galaxy A33 5G

Markanın A serisi içinde en çok satan modellerinden biri olan Samsung Galaxy A33 5G, fiyatının çok üstünde özellikler ile sunuluyor. 5G ağlarına bağlanabilen Galaxy A33 5G, çok düşük gecikmeyle yüksek veri hızlarına ulaşabilmenize olanak tanıyor. FHD+ 6,4 inç Super AMOLED ekran film veya video izlerken eşsiz bir görselliğe kavuşuyor. Suya dayanıklı gövde yapısı üzerinde bulunan 64 MP üçlü kamera kurulumu da etkileyici kareler yakalayabilmenize yardımcı oluyor. Telefonun Hızlı Şarj (25W) özelliği ise 5000 mAh batarya kapasitesi sayesinde bataryayı kısa süre içerisinde tam doluluğa ulaştırabiliyor.

OPPO Reno 6

12 bin TL altı telefonlar arasında yer alan OPPO Reno 6, gücünü Qualcomm Snapdragon 662 işlemciden alıyor. Cihazın üzerinde bulunan 128 GB dahili hafıza ve 6 GB RAM, çoklu görevlerin üstesinden kolayca gelerek uygulamaları hızlıca başlatıyor. OPPO Reno 6’nın göz alıcı fotoğraflar çekebilmesine yardımcı olan 64 MP çözünürlüğe sahip ana kamera; ultra geniş açılı lens, makro lens ve derinlik sensörü olmak üzere dörtlü kamera kurulumu ile donatılıyor. Akıcı ve pürüzsüz bir ekran deneyimi sunan 6,5 inç genişliğindeki Full HD+ AMOLED ekran ve 33W Hızlı Şarj özellikleri de telefonun diğer önemli özellikleri içinde yer alıyor.

Siz de 12 bin TL altındaki fiyatlarla sunulan en güncel cep telefonlarını ayrıntılı bir şekilde inceleyebilir, 12 taksitle telefon alma kolaylığına Turkcell Pasaj ayrıcalıkları ile ulaşabilir, hayalinizdeki cep telefonuna kolayca sahip olabilirsiniz.

scrolltotop svg