Xiaomi Markasının Robot Süpürgeleri ve Detaylı Karşılaştırma
Elektronik

9 dk okuma

Kısa bir süre öncesine kadar evi temizleyen bir robotun görüntüsü bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibiydi. Ancak şimdilerde robot süpürgeler popüler. Yani artık gelişen teknoloji sayesinde Galapagos kaplumbağası kadar büyük, hantal ve tekerlekli bir kutuyu odadan odaya gezdirmek zorunda değilsiniz. Hatta ortamı süpürmek için yerinizden kalkmanıza bile gerek yok! Tek bir tuşa dokunarak yaşam alanınızdaki tozları ve kalıntıları Xiaomi uzmanlığında üretilmiş olan robot süpürgelerle temizleyebilirsiniz. Peki, en iyi Xiaomi robot süpürge hangisi? Markanın robot süpürge seçkisinde, mükemmeli bulmanızı sağlayacak bir dizi özelliğe sahip çeşit bulunur. Xiaomi robot süpürge modelleri arasından seçim yapabilmeniz için markanın robot süpürgelerini ve önemli detayları yazımızda sizler için derledik.

Xiaomi Robot Süpürge

Xiaomi robot süpürge seçkisinde kullanıcı istek ve beklentilerini gelişen teknolojilerle bir araya getirir ve ortaya hayatınızı kolaylaştıran robot süpürge modelleri çıkar. Ev işlerine fazla zaman ayırmanın son derece zor olduğu günümüz dünyasının bir gerekliliği olan robot süpürgeler, Xiaomi markası uzmanlığında farklı özelliklerde ve boyutlarda tasarlanmıştır ve bu bakımdan her kullanıcı tipi özelinde seçenekler sunar. Bu nedenle robot süpürge almaya karar verdiğinizde ve seçimi Xiaomi markasından yana yapmak istediğinizde karar vermeniz güç olabilir. Gelin markanın robot süpürge modellerini birlikte inceleyelim ve karşılaştırma yaparak en doğru kararı verelim!

Xiaomi Robot Süpürge Modelleri

Xiaomi robot süpürge boyutları ve özellikleriyle sayısız modele sahiptir. Siz en sevdiğiniz diziyi izlerken ya da kendinize zaman ayırırken evinizi süpürecek olan Xiaomi robot süpürgeler aşağıdaki gibidir:

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ Robot Süpürge ve Paspas

ToF 3D teknolojisi ile donatılmış olan model, karşısına çıkacak olan engelleri doğru bir şekilde algılar ve önler. ToF 3D teknolojisinin sunduğu akıllı sensörler, hesaplamalar yaparak mesafeyi hatasız bir şekilde ölçer. Böylelikle siz rutin işlerle ilgilenirken robot süpürgeniz eşyalara çarpmadan temizliği tamamlar.

Kızılötesi algılamadan 10 kat ötesine sahip olan Mop Pro 2+ modeli, foton seviyesi algılama ile çalışır. Böylelikle evinizi ayrıntılı bir şekilde tanır ve temizliği sizin yerinize yaparken olası darbelerden kıvrak bir şekilde kaçınır. Çocuğunuzun oyun saatinden kalan lego parçalarını anında algılayabilen robot süpürge modeli, çarpmayı önlemek için otomatik olarak yavaşlar.

Toz ve akarların en sevdiği alanları olan koltuk ve dolap altlarını artık düşünmek zorunda değilsiniz. Robot süpürge modeli sahip olduğu TOF kamera ve yüksek hassasiyetli sensörü ile dolap ve koltuk altlarında geçebilecek yükseklikte olup olmadığını analiz eder ve gerekli aksiyonu alır.

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, evinizdeki tüm alanı detaylı olarak tarar. Bu taramada otomatik eşleştirme ve taramayı bölümlere ayırma da yapılır. Yani robot süpürgeniz ilk birkaç çalıştırmanın ardından odaları analiz ederek otomatik bölümleme ve önemli alan temizliği yapar. Süpürgenizi çalıştırmanız yeterlidir çünkü Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+ temizliğe nereden başlayacağını bilir!

Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential Akıllı Robot Süpürge

Robot süpürge emiş gücü ile hayalini kurduğunuz etkili temizliği sağlar. 2200 Pa’lık emiş gücüne sahip olan robot süpürge modeli ile kendinizi yormadan evinizin tozdan ve kalıntıdan arınmasını sağlayabilirsiniz. Hem de derinlemesine!

Modelde 4 farklı emiş gücü bulunur. Bu emiş güçlerini odaya ve kir türüne göre ayarlayabilen Essential robot süpürge, sizi hiç yormadan her türden kirin üstesinden gelir.

200 ml’lik elektronik kontrollü su deposuna sahip olan robot süpürge, ayarlanabilir 3 farklı su seviyesine sahip. Bu seviyeler sayesinde su akışını etkin bir şekilde kontrol eder, sızıntıyı önler ve yüzeyleri hasardan korur.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge

Sizi yormadan evinizi süpüren ve aynı zamanda silen bir robot süpürgeye ihtiyaç duyuyorsanız Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robot süpürge modeli ile keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Robot süpürge teknolojisinden önce, süpürme ve silme için saatler harcarken bu robot süpürge modeli sayesinde iki işin aynı yapılmasını sağlayabilirsiniz.

3 farklı çalışma modu ile çalışan süpürgenin modlarını dilediğiniz şekilde seçmeniz mümkün. Ürün ihtiyacınıza göre sadece süpürme, sadece silme veya hem süpürme hem de silme modlarını seçebilirsiniz.

Navigasyon sistemi sayesinde haritalama da yapabilen robot süpürge modeli, evinizin en karmaşık halini bile en ince detayına kadar süpürebilir.

Xiaomi Mi Mijia 1C Robot Vacuum Mop Akıllı Robot Süpürge

Yer saptama donanımı ile çalışan robot süpürge modeli temizliği yolundan sapmadan gerçekleştirir. Robot süpürgenin sahip olduğu ov görsel sensörü ve nöral ağ algoritmaları hareket halinde keskin bir haritalama sağlar. Böylelikle kusursuz temizliği planlı bir şekilde gerçekleştirir.

Robot süpürgeyi kaldırdıktan sonra yerleri silmek mi? Xiaomi Mi Mijia 1C Robot Vacuum Mop ile bunu yapmak zorunda değilsiniz. 3 vitesli su çıkışı ile donatılmış olan model, silme işlemini farklı mevsimlerdeki nem düzeyine göre gerçekleştirir.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Robot Süpürge

Temizliği yaptıktan sonra şarj istasyonuna geri dönen bir robot süpürge hayallerinizi süslüyorsa Mi Robot Vacuum modeli tam size göre! Çoklu fırça yapısı ile süpürgelikler özelinde de temizlik yapabilen cihaz aynı zamanda haritalama, engel algılama ve yön belirleme özelliklerine de sahip.

Xiaomi Robot Süpürge Karşılaştırma

“Xiaomi robot süpürge karşılaştırma tablosu hiç fena olmazdı.” diyorsanız sizin için derlenen tabloyu detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ Robot Süpürge ve PaspasXiaomi Mi Vacuum Mop Essential Akıllı Robot SüpürgeXiaomi Mi Mijia 1C Robot Vacuum Mop Akıllı Robot SüpürgeXiaomi Mi Robot Vacuum Robot SüpürgeXiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge
Halı ve sert zeminde kullanımHalı ve sert zeminde kullanımYalnızca sert zeminde kullanımHalı ve sert zeminde kullanımHalı ve sert zeminde kullanım
40 W güç seviyesi25 W güç seviyesi40 W güç seviyesi55 W güç seviyesi33 W güç seviyesi
3000 Pa emiş gücü ile çalışma2200 Pa emiş gücü ile çalışma2500 Pa emiş gücü ile çalışma1800 Pa emiş gücü ile çalışma2100 Pa emiş gücü ile çalışma
5200 mAH pil gücü2500 mAH pil gücü2400 mAH pil gücü5200 mAH pil gücü3200 mAH pil gücü
3 saat boyunca şarj edilir.4 saat boyunca şarj edilir.4 saat boyunca şarj edilir.4 saat boyunca şarj edilir.4 saat boyunca şarj edilir.
180 dakika boyunca çalışır90 dakika boyunca çalışır120 dakika boyunca çalışır150 dakika boyunca çalışır110 dakika boyunca çalışır
250 m² alanı temizler90 m² alanı temizler80 m² alanı temizler180 m² alanı temizler180 m² alanı temizler
80 dB gürültü ile çalışır58 dB gürültü ile çalışır64 dB gürültü ile çalışır60 dB gürültü ile çalışır60 dB gürültü ile çalışır

Xiaomi Robot Süpürge En İyisi Nasıl Seçilir?

  • “Xiaomi robot süpürge en iyisi hangisi?” diye merak ediyorsanız bu sorunun yanıtının neye ihtiyaç duyduğunuzda gizli olduğunu bilmelisiniz. Yalnızca zemin süpürmesi yapan bir robot süpürgenin mi yoksa hem zemin, hem halı süpürmesi yapabilen aynı zamanda silme işlemi de gerçekleştiren bir robot süpürgenin mi beklentilerinizi karşıladığına karar vermeniz önemli.
  • Xiaomi robot süpürge yorumlarını dikkatlice incelemeli ve beklentilerinizi karşılayan bir model aldığınızdan emin olmalısınız. Ayrıca robot süpürgelerin bakım ve onarımı hakkında da fikir edinmelisiniz.
  • Karşılaştırma tablosunda verilen şarj süresi, çalışma süresi, temizlenebilir alan ve gürültü seviyesi gibi özellikleri de detaylı olarak gözden geçirmeniz evinizin yeni yardımcısını seçmenizde size yardımcı olur.
scrolltotop svg