İlkokul Çocuklarına Karne Hediyesi Önerileri
Ev & Yaşam

10 dk okuma

Çocuklarınız için ideal karne hediyesi arayışı içindeyseniz aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı alternatif vardır. Okul dönemi sonrasında çocuklarınızı yeni yıl için teşvik etmek ve başarılarını kutlamak istiyorsanız Turkcell Pasaj’da aralarından seçim yapabileceğiniz birçok alternatif bulunur. Tablet gibi elektronik cihazlardan çeşitli oyuncaklara kadar aradığınız ürünlere kolay bir şekilde ulaşabilir, çocuklarınıza keyifli bir karne hediyesi satın alabilirsiniz.

İlkokul Çocukları İçin 500 TL Altı Oyuncaklar

Çocuklar söz konusu olduğunda oyuncaklar akla gelen ilk ürünler arasında bulunur. Her çocuğun hoşuna gidebilecek seçeneklere sahip olan oyuncaklar arasından çocuğunuz için ideal olanı bulabilir, onlara güzel bir karne hediyesi alabilirsiniz.

  • Lego City 30589 GoKart Racer Polybag gibi ürünler araba yarışlarına meraklı olan çocuklar için idealdir. İçerisinde minik bir lego figürü de yer alan ürün, trafik konileriyle beraber gerçek bir yarış ortamı hazırlanmasını mümkün kılar. Böylece çocuklar araba yarışı oynarken diledikleri gibi eğlenebilir.
  • Lego Classic 11027 Yaratıcı Neon eğlence gibi ürünler ise çocuklara çeşitli beceriler kazandırmak isteyen ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. Çeşitli boyut ve renklerde legolardan oluşan set, çocukların yaratıcılığını ortaya çıkarmalarına yardımcı olur. Farklı karakterlerin de yer aldığı lego seti, çocukların eğlenirken hayal güçlerini de çalıştırmalarına imkan tanır. Özellikle ilkokul çağındaki çocuklar kendilerini keşfetmek için legolu oyuncaklardan yararlanabilir.
  • Ogi Mogi Toys Güzellik Seti 18 parça gibi setler kız çocukları arasında oldukça popülerdir. 18 parçadan oluşan oyuncak setinin içerisinde el aynası, tarak ya da saç kurutma makinesi gibi malzemeler yer alır. Kız çocuğu için karne hediyesi arayışında olan anne babalar güzellik seti gibi ürünler arasından seçim yapabilir.
  • Oyuncaklar arasında Huina 1/50 damperli kamyon gibi küçük iş makineleri de olduğunu görebilirsiniz. Çocuklarınız araba koleksiyonu yapıyorsa ve her türden aracı toplamak istiyorsanız birçok farklı araba modeli arasından seçim yapabilir, iş makineleri ile çocuklarınızın koleksiyonunu büyütebilirsiniz.
  • EZTEC 21419 Land Rover Freelander SUV gibi uzaktan kumandalı arabalar ise çocuk karne hediyesi söz konusu olduğunda öne çıkan oyuncaklar arasında bulunur. Bu tip uzaktan kumandalı arabalarla çocuklarınıza farklı bir eğlence sunabilir, araba kullanmanın keyfini çıkarmalarını sağlayabilirsiniz. SUV görünümündeki model, Land Rover’dan esinlenildiği için bütün detayları gerçekçi bir şekilde sunar.

Legolardan arabalara, güzellik setlerinden uzaktan kumandalı araçlara kadar birbirinden farklı oyuncağa Turkcell Pasaj avantajlarıyla ulaşabilir, çocuklarınız için ideal karne hediyesini kısa süre içinde bulabilirsiniz.

İlkokul Çocukları Karne Hediyesi Olarak 1500 TL Altı Tabletler

Genellikle anne babalar küçük yaştaki çocuklara telefon almak istemese de çocukların ödevlerini yapabilmeleri için elektronik cihazlara ihtiyacı olur. Bu noktada devreye giren tablet modelleri, anne babaların yardımına koşar. Çocuklarınız tabletlerle oyun oynarken derslerini de daha iyi bir şekilde yapabilir. 1500 TL’nin altındaki tablet modellerini inceleyerek hem sizin hem de çocuklarınızın günlük hayatını kolaylaştıracak ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Everest Everpad DC-7015

Everest Everpad DC-7015 7 inç 16 GB tablet çocuklar için ideal bir yapıya sahiptir. 7.0 inç ekran boyutuna sahip olan tableti çocuklar rahat bir şekilde ellerinde tutabilir. Tabletin CPU frekansı 1.30 GHz’dir. Böylece çocuklarınız cihazda diledikleri gibi oyun oynayabilir, takılma benzeri durumlarla karşılaşmadan istediği işlemi gerçekleştirebilir. 0.3 MP ön ve arka kameraya sahip olan model, çocuklarınızın gün içinde fotoğraf ve video çekmelerine imkan tanır. Ayrıca siz evde olmadığınız zaman tabletin ön kamerası aracılığıyla çocuklarınızla iletişim kurabilir, onlara her an ulaşabilirsiniz.

Alcatel 1T 10 inç 2020

Alcatel 1T 10 inç 2020 modeli de anne babalar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında bulunur. Eni 162.2 mm, boyu 243.2 mm ve kalınlığı 9.6 mm olan tableti çocuklar kolay bir şekilde taşıyabilir. 450 gr ağırlığında olan tablet, çocuklar için iyi bir alternatif haline gelir. Ayrıca 10 noktada çoklu dokunmatik desteği sunan cihaz, işlevsel bir kullanım vadeder. Çoklu dokunma desteği sayesinde çocuklarınız tablet üzerinde istediği oyunu rahatlıkla oynayabilir.

Hometech Preo PTAB P10

Hometech Preo PTAB P10 Wi-Fi 2GB 32GB 10.1 inç IPS Android 11 tablet modeli, 4 çekirdekli bir yapıya sahip olduğu için hız konusunda beklentileri karşılar. Çocuklar için akıcılık sunan tablet, 5.0 MP arka kamerası sayesinde yüksek çözünürlük sunmasıyla da anne babaların beğenisini kazanır. 510 gr ağırlığındaki model, 3.5 mm kulaklık girişine sahip olduğu için çocuklarınız cihazı kulaklıkla beraber kullanabilir. Böylece çocuğunuz çizgi film izlerken sizi rahatsız etmeden keyifli bir şekilde vakit geçirebilir.

Turkcell Pasaj’daki fırsatları inceleyerek ilkokul çocukları için ideal karne hediyesi modellerine pratik bir şekilde ulaşabilir, çocuklarınızın ihtiyaçlarını karşılamaya başlayabilirsiniz. Uygun fiyatlı kaliteli tabletler sayesinde onlara hem oyun oynayabileceği hem de ders çalışabileceği elektronik ürünler alabilirsiniz.

İlkokul Çocuklarına Karne Hediyesi Olarak 500 TL Altı Scooter & Bisikletler

Scooter ve bisiklet çeşitleri de çocukların ilgisini çeken ürünler arasında bulunur. Çocuklarınızın dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmesini istiyorsanız kaykay ya da scooter gibi ürünler alarak bu imkanı onlara sunabilirsiniz.

  • Triathlon T102 4 tekerli kaykay modeli, hafif bir yapıya sahip olmasıyla çocuklar için idealdir. Çocuklar kaykayı zorlanmadan dilediği yere yanında taşıyabilir. Bununla beraber çocuklar için özel olarak dizayn edilen kaykay, rahat kullanımıyla da dikkatleri üzerinde toplar. Kompakt boyutlara sahip olduğu için dışarı çıkarken arabanıza atabilir, çocuklarınızın istediği yerde kaykayı kullanmasını sağlayabilirsiniz.
  • Razor Jetts Heel Wheels topuk kaykayı biraz daha farklı bir modeldir. Topuk kaykayını çocuklarınız ayakkabılarının yanına takarak kullanabilir. Böylece istediği ayakkabıyı kaykaya çevirebilir. Bununla beraber küçük ebatlara sahip olan ürünleri her yere yanınızda taşıyabilir, çocuklarınızın ayakkabı değiştirmesine gerek kalmadan kaymasını sağlayabilirsiniz.
  • Triathlon T132 Hot Trucks desenli kaykay modeli de eğlenceli tasarımıyla çocukların ilgisini çeker. 77×14 cm ölçülerinde olan kaykayı çocuklarınız rahat bir şekilde kullanabilir. Desenli yapısıyla öne çıkan ürün, kaykay kullanmayı seven çocuklar için idealdir.
  • Çocuklarınıza kaykay ya da scooter almayı düşünüyorsanız yanında kask almayı da ihmal etmemelisiniz. Xiaomi Helmet kask gibi ürünler yaralanmalara karşı önceden önlem alınmasını mümkün hale getirir. Sürüş keyfini artıran kasklarla çocuklarınıza keyifli bir deneyim sunabilirsiniz. Düşme benzeri istenmeyen durumlar yaşandığında çocuklarınızı pratik bir şekilde koruma altına alabilirsiniz.

Birçok farklı ürün arasından çocuklarınızın hoşuna gidebilecek parçalara kısa sürede ulaşabilir, eğlenceli bir karne hediyesi satın alabilirsiniz. Kask, klasik ya da topuk kaykayı gibi ürünler arasından çocuklarınızın hoşuna gidebilecek parçalara kısa süre içinde erişebilirsiniz.

İlkokul Çocuklarına Karne Hediyesi Olarak 500 TL Altı Oyunlar

Oyunlar da ilkokul çocukları için popüler karne hediyeleri arasında bulunur. 500 TL’nin altındaki birçok farklı oyun arasından çocuklarınızın beğenilerine göre tercihte bulunabilirsiniz.

  • Warner Bros PS4 Mortal Kombat 11 çıktığı ilk günden beri popülerliğini hiç yitirmeyen dövüş oyunları arasında bulunur. Kültleşmiş karakterleri ve eğlenceli atmosferiyle çocuklarınızın keyifli vakit geçirmesini sağlar.
  • Dizisi de olan PS4 The Last of Us HITS ise zombi temalı bir oyundur. Oyunda bulunan kız çocuk karakteri, çocuklarınıza her durumda güçlü kalmayı öğretebilir.
  • Lego The Incredibles PS4 oyun ürünü daha eğlenceli bir yapıya sahiptir. Çizgi filmi de olan oyun, süper kahraman dünyası üzerinden çocuklarınıza farklı maceralar sunar.
  • Fifa 21 Türkçe Menü PS4 oyun futbola ilgisi olan çocuklar için idealdir. Gerçekçi grafikleri ve güncel kadrosuyla çocuklarınıza etkileyici bir atmosfer sunar.

Turkcell Pasaj’daki oyun çeşitlerini inceleyerek çocuklarınız için ideal ürüne karar verebilirsiniz. Macera, hayatta kalma, spor ya da süper kahraman gibi farklı temalara sahip olan oyunlar arasından ilkokul çocukları için ideal karne hediyesi çeşidini bulmanız oldukça kolaydır.

scrolltotop svg