İstanbul’da Aralık Ayında Gidebileceğiniz Etkinlikler
Gezi Rehberi

8 dk okuma

Ev elektronikleri ile renklendirdiğimiz evimizde vakit geçirmeyi sevsek de iş ya da okul yoğunluğundan sıyrılmak ve eğlenmek için şehir içerisindeki etkinlikler iyi bir kaçış yolu! Konserlerden tiyatro oyunlarına, sergilerden atölyelere kadar birçok farklı etkinlik ilgililerine kapılarını açıyor. Dilerseniz sevdiğiniz sanatçının konserinde en sevdiğiniz şarkıda çılgınlar gibi eğlenebilir, dilerseniz de favori oyuncunuzun sahnede devleştiği tiyatro oyunlarıyla keyifli birkaç saat geçirebilirsiniz. Böylece kendinizi yeniden yoğun tempoya atılmak için daha enerjik ve motive olmuş hissedebilirsiniz. Peki, İstanbul’da aralık ayında sizi hangi etkinlikler bekliyor?

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde Sıla Konseri

İstanbul aralık etkinlikleri pop müzik rüzgarı estiriyor! Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden biri olan Sıla, dillerden düşmeyen şarkılarını bu kez Zorlu PSM ziyaretçileri için söylemeye hazırlanıyor. 10 Aralık günü gerçekleşecek ve saat 21.00 itibarıyla başlayacak konser için bilet satışları başladı! Etkinlik biletlerinin fiyatları ise seçtiğiniz kategoriye göre değişiklik gösteriyor. 1. kategori 605 TL, 2. kategori 467.50 TL, 3. kategori 357.50 TL ve 4. kategori ise 231 TL’den satışa sunuluyor. Siz de Sıla’nın unutulmaz şarkılarını canlı canlı dinlemek istiyorsanız ve konserlerde eğlenmeyi özlediyseniz bu etkinlik tam size göre! Cep telefonu aracılığı ile konserde en güzel kareleri siz yakalayabilirsiniz!

CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus Aralık Ayında Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde!

En popüler yerli komedyenler arasında başı çeken Cem Yılmaz, yeni gösterisi ile birçok farklı tarihte Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerini ağırlıyor. 6, 7, 13 ve 28 Aralık tarihlerinde CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus adlı gösterisiyle kahkaha tufanı koparmaya hazırlanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, aralık ayında da İstanbullulara eğlence dolu saatler yaşatmak için hazır. Etkinliğin saatinin ise tüm sahne günlerinde 21.00 olduğunu not etmeniz gerekiyor. CMYLMZ – Diamond Elite Platinum Plus gösterisine bilet satın almak istiyorsanız bütçenize göre farklı kategorileri değerlendirebilirsiniz. Cem Yılmaz’ın fazlaca rağbet gören gösterisinde 1. kategori 440 TL, 2. kategori 352 TL, 3. kategori 302.50 TL, 4. kategori 253 TL, 5. kategori 198 TL ve 6. kategori ise 148.50 TL’den satışa sunuluyor. Siz de kahkaha dolu bir gece için belirlenen tarihlere hemen bilet alabilir, yoğun temponun yorgunluğunu eğlenceye doyarak atabilirsiniz.

Cem Adrian Dorock XL Venue Taksim Sahnesinde!

Aralık ayı İstanbul konserleri için şimdiden heyecanlanan müzikseverler için Cem Adrian güzel haberi veriyor. Romantik şarkıları ve kendine has tarzı ile birçok farklı kitlenin beğenisini toplamayı başaran Cem Adrian, 3 Aralık günü, saat 22.00’de Dorock XL Venue Taksim sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Etkinlik bilet fiyatları ise 150 TL ve herhangi bir oturma düzeni bulunmuyor. Siz de Cem Adrian’ın artık kült haline gelen şarkılarıyla unutulmaz bir akşam geçirmek istiyorsanız biletinizi hemen alabilirsiniz.

Teoman Unutulmaz Şarkılarıyla Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde!

İstanbul aralık ayı etkinlik takviminde rock müzik sevenler için de şahane bir seçenek var! Yılların eskitemediği şarkılarıyla rock müzikseverleri heyecanlandıran etkinlik haberi Teoman’dan geliyor. Klasik haline gelen şarkılarıyla sevenlerini eğlendirmeye hazırlanan Teoman’ın 24 Aralık’ta gerçekleşecek Zorlu PSM konserini kaçırmamak için biletinizi şimdiden satın almayı unutmayın. Bilet fiyatları ise kategorilere göre değişiklik gösteriyor. 1. kategori 350 TL, 2. kategori 300 TL, 3. kategori 250 TL, 4. kategori 200 TL, 5. kategori 150 TL ve 6. kategori ise 100 TL’den satışa sunuluyor. Rock müziğe tutkunsanız Zorlu PSM Turkcell Sahnesi‘ndeki Teoman konserini kaçırmamanızı öneririz. Etkinlik saatinin 21.00 olduğunu da not etmenizi ve trafiğe takılmamanızı tavsiye ederiz. Belki güzel bir fotoğraf makinesi ya da kamera ile konserin en unutulmaz anlarını siz yakalarsınız!

Dorock XL Venue Taksim Duman’ı Ağırlıyor

Rock müziğinin bir diğer unutulmaz ismi Duman ise 15 Aralık tarihinde, saat 22.00’de Dorock XL Venue Taksim sahnesinde İstanbullularla buluşuyor. İlk albümünden son albümüne kadar sevenlerini mutlu etmeyi başaran ve hiç eskimeyen rock gruplarından Duman, unutulmaz şarkılarını İstanbul’un kış mevsimine adım attığı aralık ayında seslendirerek müzikseverlerin içini ısıtmaya hazırlanıyor. Etkinliğin bilet fiyatı ise 150 TL ve konser alanında herhangi bir oturma düzeni bulunmuyor. Siz de hemen her yaştan kitleye sahip, Türk rock müziğinin kült isimlerinden biri haline gelen Duman konserini kaçırmak istemiyorsanız vakit kaybetmeden biletinizi almalısınız.

Küçük Prens ve Çiçek Hilltown Sahne Küçükyalı’da!

İstanbul aralık ayı etkinlikleri arasında çocukları mutlu edecek seçenekler de bulunuyor. Saint Exupery’nin unutulmaz eseri Küçük Prens’i yeniden yorumlayarak sahneleyen Küçük Prens ve Çiçek oyunu, Hilltown Sahne Küçükyalı’da misafirlerini bekliyor. Tek kategori olarak ve 50 TL’den satışa sunulan Küçük Prens ve Çiçek oyunu biletini hemen satın alarak çocuğunuza masalsı bir dünyanın kapılarını aralayabilirsiniz. Unutmayın, etkinlik 5 Aralık günü ve saat 14.00’de gerçekleşecek.

Beyoğlu Stand Up Gecesi

Birden fazla harika komedyenin bir arada olduğu ve durmaksızın kahkaha attığınız bir etkinlik hayal ediyorsanız Beyoğlu Stand Up Gecesi tam size göre! Farklı komedyenlerin sahneye çıkarak şimdiye kadarki en iyi hikayelerini paylaştığı Beyoğlu Stand Up Gecesi; 3, 10, 17 ve 24 Aralık tarihlerinde seyircilerine kapılarını açıyor. Yota Sahne Beyoğlu’nda gerçekleşen eğlence dolu etkinliğin saati ise tüm sahne günlerinde 20.00, genel giriş ücreti ise 68 TL ve etkinlik mekanı numarasız bir oturma düzenine sahip.  Siz de her anı eğlence dolu bir gece geçirmek istiyorsanız Beyoğlu Stand Up Gecesi için biletinizi hemen edinebilirsiniz.

Toz Zorlu PSM %100 Studio’da!

Türk televizyon ve sinemasının unutulmaz oyuncularından biri olan Zerrin Tekindor, Toz oyunu ile seyircisiyle buluşuyor. 1960’lı yıllardan günümüze uzanan bir kadın hikayesinin sahnelendiği tek kişilik oyun; 7, 10 ve 11 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM %100 Studio’da sahnelenecek. Etkinliğin saatleri ise seçtiğiniz güne göre farklılık gösteriyor. 7 Aralık tarihinde 19.00 ve 21.00 saatlerinde oyunu izleyebilirsiniz. 10 ve 11 Aralık günlerinde ise Toz oyunu saat 19.00’da seyircilerini ağırlayacak. Etkinliğin fiyatları genel satışta 187 TL ve öğrenciler için 93,50 TL! Siz de Zerrin Tekindor’un muhteşem oyunculuğuna Toz oyunu ile tanıklık etmek istiyorsanız biletinizi hemen satın alabilirsiniz.

scrolltotop svg