Turkcell Pasaj’da İndirim Zamanı!
Videolar

5 dk okuma

Hayalinizdeki elektronik ürünler Turkcell Pasaj’da! Turkcell’li olun ya da olmayın dilediğiniz ürünü Pasaj’dan Turkcell güvencesi ile alabilirsiniz. Kasım ayı boyunca farklı kategorilerdeki kasım indirimleri sayesinde akıllı telefondan kişisel bakıma pek çok ihtiyacınızı karşılarken avantajlı fiyatlardan faydalanabilirsiniz. Ürünlerle birlikte sunulan sürpriz hediyeler ve indirim çeki fırsatları sizler içn Pasaj’da!

Turkcell Pasaj Kaçırılmayacak Fırsatlar

Beyaz eşya ve fırınlarda öne çıkan indirimlerle yaşam alanlarınızın konforunu arttırabilir ve evinizi yenileyebilirsiniz. Siyah ve beyaz renk seçeneği sunan ankastre fırınlar, şık bir görünüm sergiler. Pek çok farklı ankastre set ile kolayca uyum sağlayarak mutfak dekorasyonunuzu da zenginleştiren fırın modelleri, farklı ihtiyacınıza yönelik pişirme seçenekleri sunar. Buz çözme, pizza ve turbo pişirme gibi özel ayarlara sahip modeller ile en doğru ayarı kolayca bulabilirsiniz.

Evinizde farklı bir ortam yaratmak ve yaşamınıza eğlence katmak için tasarlanan birbirinden farklı ses sistemi modeline pasaj indirimleri avantajlarıyla sahip olabilirsiniz. Farklı kullanım tarzlarına yönelik olarak televizyon ve bilgisayara bağlanan ses sistemlerinin yanı sıra nostalji severler için pikap çeşitleri yer alır. Ayrıca mobil cihazlara kolaylıkla bağlanan bluetooth hoparlörlerler sayesinde her ortamı keyifli bir mekana dönüştürebilirsiniz.

Eğlence için hobi ve oyun ürünlerindeki black friday fırsatlarından faydalanabilirsiniz. Televizyona bağlanabilen oyun konsolları, arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte keyifli zaman geçirmenize yardımcı olur. Ailenizle geçirdiğiniz keyifli anları ölümsüzleştirmek için anında baskı yapan fotoğraf makineleri ya da akıllı telefonlara ve mobil cihazlara bağlanan yazıcıları tercih edebilirsiniz. Eğlence ve hobi için elektrikli scooterdan üç boyutlu yap-boza kadar benzersiz seçeneklerden dilediğinize Turkcell Pasaj fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.

Elektronik İndirimleri Pasaj’da!

Farklı kategorilerde %60’a varan indirim ve 750 tl’ye kadar hediye çeki fırsatları ile dilediğiniz elektronik ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Turkcell’li olun ya da olmayın 500 tl ve üzeri peşin alışverişlerde hediye çeki ve özel indirimler sunan harika günler avantajlarından yararlanabilirsiniz.  

Akıllı telefonlarda harika günler peşin alımlarda indirim sunar. Bunun yanı sıra Turkcell’li iseniz faturanıza ek taksit fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Stoklarla sınırlı avantaj kapsamında pek çok farklı akıllı telefon markası yer alır. Samsung, İPhone, Xiaomi ve GM gibi markaların fırsat ürünleri ile ister telefonunuzu yenileyebilir isterseniz de sevdiklerinizi mutlu edecek bir sürpriz yapabilirsiniz.

Kasım ayına özel harika günler kampanyasına tüm kategorilerden pek çok ürün dahildir. Popüler ürünler arasında yer alan küçük ev aletleri mutfakta daha pratik olmanıza ve ev işlerini daha hızlı tamamlamanıza yardımcı olur. Kahve tutkunlarına özel sunulan filtre kahve ve otomatik Türk kahvesi makinesi modelleri ile kendi mutfağınızda profesyoneller gibi kahve pişirebilirsiniz. Elektronik kişisel bakım ürünleri, daha kısa sürede daha etkili sonuç almanızı kolaylaştırır ve günlük rutinlerinizi daha hızlı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Ayrıca harika günler kampanyalarına dahil olan tablet modellerinden birine sahip olarak TV plus içeriklerini 12 ay boyunca ücretsiz izleyebilirsiniz.

Kasım ayı boyunca Pasaj’da bulunan tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri peşin alışverişlerinizde 750 TL’ye kadar hediye çeki fırsatından yararlanabilirsiniz. Bununla birlikte Turkcell dünyasının ayrıcalıklarından faydalanmak için yeni Turkcell’lilere avantajlı paketlere geçebilirsiniz. Süper kasım indirimleri kapsamında internet, dakika ve daha pek çok hediye ile birlikte sunulan paketler mevcuttur. Yüksek kapsama alanı, size özel tarifeler, bol internet paketleri ve daha pek çok avantaj ile hattınızı Turkcell’e taşımak kasımda daha da avantajlı!

Turkcell güvencesi ve hızlı teslimat avantajlarıyla hayalinizdeki elektronik ürünlere hemen sahip olmak için Pasaj’ı ziyaret edin.

scrolltotop svg