TV+ ve TV+ Paketleri Hakkında Her Şey
Slider

12 dk okuma

Akşamlarınıza keyif katmak üzere kullanıma sunulan TV Plus, yerli yabancı kanal alternatifleri ve sayısız film seçeneği ile günün her saatini renklendiriyor. Üstelik yüzlerce kanal sunan paket seçenekleri tercihlerinize yanıt verecek çeşitlilikte satışa sunuluyor. Beklentilerinizi karşılayacak, aileniz ve sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmenizi sağlayacak içeriklere sahip paket seçenekleri arasından araştırma yaparak tercihte bulunabilirsiniz. Üstelik üyeliğinizi Turkcell TV plus uygulaması ile de kullanabilir ve mobil cihazınız ile dilediğiniz içeriği dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra, Turkcell TV Plus resmi web sitesi de dilediğiniz kanalı izleyebileceğiniz bir seçenek sunuyor.

Turkcell TV Plus Nedir?

Turkcell’in dijital TV platformu olan Turkcell TV+, 150’den fazla yerli ve yabancı kanalı izlemenize imkan veriyor. Üstelik bu kanalları televizyonun yanı sıra akıllı telefon, bilgisayar ya da tabletiniz üzerinden de izleyebilirsiniz. Ayrıca platform interaktif uygulamalar, film kiralama ve sosyal TV gibi ek hizmet seçenekleri de sunuyor. Üstelik paketler sayesinde dilediğiniz dizi ve filmi takip edebilmeniz de mümkün hale geliyor. Böylelikle zamanın en popüler içeriklerini kiralayabilirsiniz. Daha fazlası hakkında bilgi edinmek için şifreniz ile sisteme giriş yapabilir ve ardından ürün ve hizmetler bölümüne gelerek servislere tıklayarak içeriklere ulaşabilirsiniz. Bu alan sayesinde size uygun olan paket seçeneklerini görüntüleyebilir ve TV Plus üyelik paketleri arasından bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz.

TV Plus Üyelik Paketleri 2022

Paketler hakkında bilgi edinmek ve paketleri karşılaştırarak size en uygun olanı bulup TV Plus üyelik işlemini başlatmak istiyorsanız aşağıdaki paketleri inceleyebilirsiniz.

Turkcell “Faturama Yansıt” Ödeme Seçeneği İçin Paket Ücretleri:

PAKETLERPAKET İÇERİĞİÜCRET
Premium TV+ PaketiCanlı TV kanalları, popüler diziler, rekortmen filmler, haber, NBA, belgesel, Premier Lig, çocuk, Moto GP, Formula 1, spor programları ve çok daha fazlası24,99 TL / Ay
Giriş TV+ PaketiCanlı TV kanalları, popüler diziler, rekortmen filmler, haber, spor programları ve çok daha fazlası21,99 TL / Ay
Yıllık Premium TV+ Paketi (TV+’a özel 8 GB interneti içinde)Canlı TV kanalları, popüler diziler, rekortmen filmler, haber, NBA, belgesel, Premier Lig, çocuk, Moto GP, Formula 1, spor programları ve çok daha fazlası19,99 TL / Ay (12 Ay Kalma Sözünüze)

Apple & Google Play Store’dan Ödeme Seçeneği İçin Üyelik Ücretleri:

PaketlerPaket İçeriğiApple StoreGoogle Play Store
Premium TV+ PaketiCanlı TV kanalları, popüler diziler, rekortmen filmler, haber, NBA, belgesel, Premier Lig, çocuk, Moto GP, Formula 1, spor programları ve çok daha fazlası24,99 TL / Ay        24,99 TL / Ay        

tvplus.com.tr Kredi Kartı Ödeme Seçeneği İçin Üyelik Ücretleri:

PaketlerPaket İçeriğiKredi Kartı
Premium TV+ Paketi        Canlı TV kanalları, popüler diziler, rekortmen filmler, haber, NBA, belgesel, Premier Lig, çocuk, Moto GP, Formula 1, spor programları ve çok daha fazlası24,99 TL / Ay
Yıllık Premium TV+ PaketiCanlı TV kanalları, popüler diziler, rekortmen filmler, haber, NBA, belgesel, Premier Lig, çocuk, Moto GP, Formula 1, spor programları ve çok daha fazlasıTek Çekim 203.88 TL ya da 12 Taksit ile 16.99 TL / Ay

TV+ Ready

TV Plus Ready ile filmden diziye, belgeselden canlı TV kanallarına ve binlerce uygulamaya dilediğiniz an ulaşabilirsiniz. Üstelik TV+ Ready’yi dilediğiniz an dilediğiniz yerde televizyona takarak hemen izlemeye başlayabilirsiniz. TV+ Ready’de yer alan TV+ Premium paketi ile yüzlerce yerli ve yabancı kanalı, heyecan dolu spor mücadelelerini, etkileyici belgeselleri, vizyondan hemen sonra sunulan film ve dizileri, çocuklara özel animasyonları izleyebilirsiniz. Üstelik kayıt ayrıcalığı ile favori dizinizin tüm sezonunu ya da filmleri dilediğiniz an seyredebilirsiniz. Ayrıca kayıt yapmasanız bile tüm cihazlardan 24 saate kadar geri gidip izleme imkanına da sahipsiniz. Herhangi bir kuruluma gerek kalmadan cihazı, televizyonun HDMI girişine takarak hemen çalıştırabilirsiniz. Buna ek olarak TV+ Ready içeriklerini dilediğiniz an dilediğiniz yere taşıyarak anın tadını çıkarabilirsiniz. Kumandada bulunan sesli komut özelliğini kullanarak akışı yönlendirebilir, yapmak istediğiniz istediğiniz işlemi söyleyebilirsiniz.

Turkcell TV Plus Kumanda Özellikleri

TV Plus kumanda özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • Tv Plus R tuşu dilediğiniz yayını kaydetmenizi sağlar.
  • Market – kirala ve izle hizmetini sunar.
  • Aylık 100 saat kayıt etme imkanını ücretsiz verir.
  • My TV ile ebeveyn kontrolünü sağlar, böylece televizyonu kişiselleştirebilirsiniz.
  • Yayını dilediğiniz an durdurabilir ve geri alabilirsiniz.
  • Bulut sistemi sayesinde tek abonelik ile TV, cep telefonu, tablet ve bilgisayar üzerinden paylaşımlı izleyebilirsiniz.
  • Kumandanın 1 tuşu ile seç izle özelliğini kullanabilirsiniz.
  • Onlarca kanalı aynı anda kaydedebilirsiniz.
  • Yayını HD yayınlar dahil 12 saate kadar geri alabilirsiniz.
  • İki kanalı aynı anda seyretme ayrıcalığını da yaşayabilirsiniz.

Turkcell TV Plus Nasıl İptal Edilir?

Turkcell “Faturama Yansıt” Ödeme Seçeneği İle Alınan Paketlerin İptalleri için:

  • Temel TV+ 1 GB Paketi  – IPTAL TEMELTV1GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Premium TV+ 1 GB Paketi –  IPTAL PREMIUMTV1GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Premium TV+ Paketi –  IPTAL PREMIUMTVPLUS yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Giriş TV+ Paketi – IPTAL GIRISTVPLUS yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Canlı TV+ 3 GB Paketi – IPTAL CANLITV3GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Giriş TV+ 3 GB Paketi – IPTAL GIRISTV3GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Giriş TV+ 5 GB Paketi –  IPTAL GIRISTV yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Giriş TV+ 1 GB Paketi – IPTAL GIRISTV1GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Full TV+ 3 GB Paketi – IPTAL FULLTV3GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Giriş TV+ 10 GB Paketi –  IPTAL GIRISTV10 yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Giriş TV+ 15 GB Paketi –  IPTAL GIRISTV15GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Giriş TV+ 8 GB Paketi – IPTAL GIRISTV8GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Full TV+ 5 GB Paketi – IPTAL FULLTV yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Giriş TV+ Paketi 30 GB Paketi – IPTAL GIRISTV30GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Yepyeni Canlı 5 GB Paketi – IPTAL YEPYENICANLI5GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Yepyeni Canlı 10 GB Paketi – IPTAL YEPYENICANLI10GB yazıp 2200’a kısa mesaj
  • Temel TV+ 5 GB Paketi – IPTAL TEMEL5GB yazıp 2200’a kısa mesaj atabilirsiniz.
  • Yıllık Premium, Yıllık Giriş ve diğer paketlerin iptali için Turkcell İletişim Hizmetleri 532’yi arayabilir ya da Turkcell mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.
  • Aylık paketlerin iptali için 532’yi arayabilir, SMS atabilir, TV+ uygulamasını kullanabilir ya da Turkcell mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Apple & Google Play Store’dan Ödeme Seçeneği ile Alınan Paketlerin İptalleri

Apple Store & Google Play üzerinden uygulama içi satın alma seçeneği ile alınan paketlerin iptal işlemleri “Apple Store veya Google Play Store” hesapları üzerinden yapılabilir.

tvplus.com.tr üzerinden Kredi Kartı Ödeme Seçeneği ile Alınan Paketlerin İptalleri

tvplus.com.tr üzerinden kredi kartı ile satın alma seçeneği ile alınan paketlerin iptali tvplus.com.tr’deki hesaplar üzerinden gerçekleştirilebilir.

Turkcell TV Plus Bilgisayardan Nasıl İzlenir?

TV Plus abonelik işlemini başlatarak Turkcell TV Plus hizmetini bilgisayardan kullanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  1. Tarayıcınızı açın ve https://web.tvplus.com.tr/ adresine giriş yapın.
  2. Telefon numarası ve şifrenizi tanımlayarak oturum açın.
  3. TV izlemenizi sağlamak adına bilgisayarınıza program yükleme işlemine onay verin.
  4. Tarayıcıyı kapatıp yeniden giriş yaparak izlemeye başlayabilirsiniz.

TV Plus Hakkında Merak Edilenler

Turkcell TV Plus Maksimum Cihaz Sayısı

“Turkcell TV Plus aynı kaç cihazla kullanılır?” diye merak ediyorsanız paketinizi 5 farklı cihaz üzerinden kullanabileceğinizi bilmelisiniz.

TV Plus Yeni Nesil AppleTV Üzerinden İzlenebilir mi?

TV Plus aboneliğiniz bulunuyorsa yeni nesil teknolojiyi sunan AppleTV üzerinden TV Plus uygulamasını ücretsiz indirebilir ve izlemeye başlayabilirsiniz. Uygulamaya Turkcell numara ve şifreniz ile giriş yapmanız yeterlidir.

Hat kapama, devir, ödeme tipi ve numara değişikliği işlemleri aboneliği nasıl etkiler?

Hat kapama, devir, numara ve ödeme tipi  değişikliği yapılması ile TV Plus paketi iptal olur. Ancak TV Plus paketi kontratlı ise erken dönem iptalinde cayma bedeli alınır. Ödeme tipinin değiştirilmesinde ise abonelik iptal olur. TV Plus paketi kontratının olması durumunda da erken dönem iptalinde cayma bedeli alınır. Bunun yanında kredi kartı ile yapılan işlemlerde operatör değişmesi durumunda abonelik iptal olmaz.

TV Plus aynı anda birden farklı bilgisayarda kullanılabilir mi?

TV Plus paketi eş zamanlı olarak tek bir bilgisayar üzerinden kullanılabilir. Ancak cep telefonu, tablet ya da web gibi farklı cihazlar ile paket aynı anda kullanılabilir.

TV Plus filmleri bilgisayara indirilebilir mi?

Alınan filmler internet üzerinden izlenebilir ancak bilgisayara indirilemez.

Turkcell hattı başka operatöre taşınırsa TV Plus aboneliği sonlanır mı?

TV Plus paketini kullanan Turkcell aboneleri, operatör değiştirdiğinde abonelik iptal olur.

Satın alınan bir film ne kadar süre izlenebilir?

Satın alınan film, üyelik boyunca sınırsız izlenebilir.

Hangi mobil cihazlar TV Plus içeriklerini destekliyor?

TV Plus uygulaması ve aboneliğe dahil olan tüm içerikler, iOS 11, AppleTV, Android 5.0 ve üzeri cihazlarda desteklenmektedir.

Turkcell TV Plus Kanal Listesi

Kanal listesinde hemen hemen tüm kanalları bulabilirsiniz. Yerli ve yabancı olan bu kanallar yaşam, sinema, belgeselin yanı sıra spor ve çocuk içeriklerini sunar.

Turkcell TV Plus Ücretli mi?

Aylık ya da TV Plus yıllık abonelik ödeme seçenekleri bulunan Turkcell TV aylık üyelik ücreti bulunan Turkcell TV Plus ücretli bir servistir.

Beklentileriniz ve ilgi alanlarınız özelinde bir eğlenceye sahip olmak, üstelik bu eğlenceyi aile boyu yaşamak istiyorsanız Turkcell ayrıcalığı sunan TV Plus paketlerine göz atmalısınız. Yerli ve yabancı sayısız içeriği sunan ve her bütçe özelinde seçenekler yaratan bu paketler ile benzersiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Eğlence ve daha fazlasında yerli ya da yabancı canlı televizyon kanalları, popüler diziler, gişe rekortmeni olan filmler, heyecanı doruklarda yaşatan spor karşılaşmaları, dünyaca ünlü çocuk animasyonları bulunur. Üstelik kişiye özel televizyon keyfi yaşamanız da mümkün. Hangi programı, dizi ya da filmi izlemek istiyorsanız yayın akışından bağımsız olarak izleyebilirsiniz. Üstelik bu deneyimi televizyonunuzun yanı sıra tabletinizde, cep telefonunuzda ya da bilgisayarınızda yaşayabilirsiniz. Favoriniz olan ve her bölümünde benzersiz bir keyif sunan dizinin tüm sezonunu ya da ilk kez yayınlanacak olan filmi ve kaçırmak istemediğiniz yüzlerce içeriği TV Plus ile kaydedebilir ve dilediğiniz cihaz üzerinden keyifle izleyebilirsiniz. Dilediğiniz an dilediğiniz yerde televizyon izleme deneyimini tamamen size özel bir içerikle yaşamak için size en uygun olan paketi hemen şimdi seçebilirsiniz.

scrolltotop svg