Valorant VP Oyun Pini Aktifleştirme Nasıl Yapılır?
Oyun

9 dk okuma

Riot Games şirketi tarafından çıkarılan ve popülerliği kısa süre içerisinde yakalayan oyunlardan biri de Valorant yapımıdır. 5 kişiden oluşan iki takımın saldırı ve savunma sonucu birbiri ile mücadele ettiği oyun, hızlı akışı ile her an dikkat ister. Saldırıyı yapan ekip Spike adlı bölgeye özel bir ateşli silahı yerleştirmek için tüm gücü ile mücadele ederken savunma ekibinin görevi bunu engellemektir. Oyun 24 tur ve 2 farklı devre boyunca devam eder ve savunma ya da saldırı ekibinden biri 13 puana ulaşana kadar sürer.

Ücretsiz bir şekilde çevrim içi olarak çok oyuncu ile oynanabilen (FPS) yapımı Valorant her geçen gün yapımcının eklediği yenilikler sayesinde gelişmeye ve yayılmaya devam eder. Nişancılık oyunları arasında popülerliğini zamanla daha fazla artıran ve hızıyla dikkat çeken oyunda ajan olarak adlandırılan karakterler de sevilmesi üzerinde etkilidir. Her ajanın kendine ait bir tarzı, yetenekleri ve silahı vardır. Karakterler belli bir seviyeye ulaşınca kilidi açılacak sistemle kurgulanmıştır. Oyunda ne kadar başarılı olursanız o kadar fazla ajan karakterinin kilidini açabilirsiniz. Oyuna uzun zaman ayıramıyor ya da bir an evvel yeni ajanlar denemek istiyorsanız tabi Valorant VP de kullanabilirsiniz.

Valorant Points (VP) Nedir?

Çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu olan Valorant yapımında oyun içi alışveriş yapabilmenizi sağlayan dijital para birimine Valorant Points (VP) adı verilir. Valorant VP paraları e-pin olarak hazırlanan kişiye özel dijital kodlar üzerinden satışa sunulur. Valorant VP e-pin kullanarak yüklediğiniz oyun paralarını kullanarak oyun içi mağazasından kostümler, silahlar, ek özellikler, destek ve gelişim skilleri, aksesuarlar alabilir ya da yeni ajanların kilidini açabilirsiniz. Valorant kod kullanma işlemi ile yüklenen VP paraların diğer oyun paralarından bir farkı vardır. VP paraları oyunu oynayarak kazanamazsınız sadece satın alabilirsiniz.

Valorant VP Ne İşe Yarar?

Valorant oyununda yeteneğinizi ortaya çıkarmak ve küresel çapta oyuncuların içinde fark edilmek istiyorsanız çabanızı VP ile destekleyebilirsiniz. Oyunda geçirdiğiniz zamanı çok daha verimli ve heyecanlı kılan özelliklere sahip olmak yeteneğinizi kusursuz bir şekilde ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilir. Güçlü ve yenilenmiş silahlara sahip olmak, özel koleksiyonlardan ürün almak ve ölümcül yetenekleri ile sizi başarıya taşıyacak ajanlar için Valorant Points kodları kullanabilirsiniz. Birkaç ayda bir yenilenen Valorant Koleksiyonları arasından beğendiğiniz silahı kaçırmamak için VP yükleyebilirsiniz. VP paralarınız ile başka neler yapabilirsiniz?

Her çevrim içi oyunda olduğu gibi Valorant yapımında da mağazadan alışveriş yapmak için Valorant VP kullanabilirsiniz. Oyun içi size özel ya da kampanyalı teklifleri anında değerlendirebilir, özel unsurlara ayrıcalıklı şekilde sahip olabilirsiniz. Ayrıca Vitrin bölümünde gördüğünüz tüm ürünleri VP ile satın alarak kendi çantanıza ve ajanınıza eklemeniz mümkündür.

VP kullanarak yaşayabileceğiniz ayrıcalıklardan biri de karakter ve silahları kozmetik açıdan kısa sürede ve özel olarak geliştirebilme imkanıdır. Oyun içi kazanımlardan elde edemeyeceğiniz aksesuar, kostüm ve silah kozmetik tasarımlarını VP ile anında satın alabilirsiniz.

Seçkin Savaş Bileti (Premium Battle Pass) VP kullanarak sahip olabileceğiniz ayrıcalıklar arasında yer alır. Görev ve karşılaşmalar sonunda kazanılan XP (deneyim puanı) ile sahip olunan Savaş Biletleri için uzun zaman harcamanıza gerek kalmaz. Oyuna ilk başladığınız anda verilen Ücretsiz Savaş Bileti yine XP puanı ile alınabilir. Fakat Seçkin Savaş Bileti sahibi olmak ve ayrıcalıklarla dolu bir mücadeleye katılmak istiyorsanız VP harcamanız gerekir. Tüm sezon boyunca satışta olan Seçkin Savaş Bileti’ne dilediğiniz anda Valorant Points ile sahip olmanız mümkündür. Savaş sonunda katılımcılara özel ödüller verilmesi de işin en keyifli kısımlarından biridir.

Valorant oyununda özel bir yere sahip olan Radyanit Puanı da VP ile satın alınabilir. Oyun içi mücadelede seçtiğiniz kahraman olan Ajan karakteriniz için seviye yükseltebilir ve kilitli özellikleri açarak karşılaşmayı daha heyecanlı hale getirebilirsiniz. Ayrıca Radyanit Puanı silah geliştirme ve aksesuar yükselterek başarıyı artırmak için de kullanılabilen işlevsel bir ödeme sistemidir. Normal şartlarda oyun içinde gösterdiğiniz performans ve oynama süresine göre belli miktarda Radyanit Puanı kazanırsınız. Fakat bunlar asıl istediğiniz ajanlar ve özellikler için muhtemelen yeterli gelmez. İşte bu durumda VP ile istediğiniz her şeye sahip olmanız mümkün.

Valorant VP Kodu Nasıl Alınır?

Valorant oyununda başarıyı elde etmek ve ekibiniz ile girdiğiniz her mücadeleden galip çıkmak için VP desteği almak akıllıca olur. Her insanın oyuna ayıracağı zaman ve efor aynı olmayabilir. Ekibin gerisinde kalmamak ya da fark yaratarak öncü olmak için en güçlü özellikler ve silahlar sizde olmalıdır. Tabi bu bir taktik oyunu olduğu için tüm skilleri güçlendirdikten sonra başarıya götüren diğer anahtar taktiğin doğru kurulması ve ekibin birbiri ile iyi bir iletişimde olmasıdır. Ekibiniz ile güçlü iletişim kurmak için ihtiyacınız olan Oyuncu kulaklıkları ve mücadeleyi sizin lehinize çevirecek olan Valorant VP epin ürünlerine Turkcell Pasaj’dan ulaşabilirsiniz.

Oyun firmaları tarafından yetkilendirilmiş ve güvenilir satış yapan Turkcell Pasaj ile kodunuzu satın alabilir, elinize SMS ve e-posta yolu ile geçen ürünü kullanabilirsiniz. Online ödeme yöntemi ve SSL sertifikalı güvenli sitesi sayesinde Pasaj aracılığıyla 7 gün 24 saat her ihtiyacınız olduğunda Valorant paranızı alabilirsiniz. Fakat aktifleştirme işlemi yapmadan önce Valorant VP kodu başka kişilerle paylaşmamaya ve en kısa sürede oyun sistemine yüklemeye dikkat etmeniz gerekir. E-pin olarak tek kullanımlık üretilen kodlar sizden önce başkası tarafından sisteme girilirse tekrar kullanımı mümkün değildir.

175, 740, 1450, 2850, 5250 ve 8500 VP gibi farklı seçeneklerle sunulan Riot Games Valorant Points gibi “Dijital Pin ve Üyelikler” bazı ayrıcalıklara sahiptir. “Battle Pass” hediyesi, “Faturayla Ödeme” gibi ayrıcalıklar sayesinde Valorant Points satın alırken avantajlı konuma geçersiniz.

Valorant VP Kodu Aktifleştirme ve Kullanma Nasıl Yapılır?

Valorant kod satın aldıktan sonra kullanabilmek için öncelikle Riot Games oyun sistemine tanıtarak aktifleştirmeniz gerekir. Yapımcı kodların güvenlik nedeniyle alındıktan sonra hemen sistem üzerinden aktifleştirilmesini tavsiye eder. Valorant kod kullanma işlemi için öncelikle oyunu açmanız yani Valorant İstemcisi’ne girmeniz gerekir. Burada üyelik alırken seçtiğiniz kullanıcı adı ve şifreyi girerek kendi hesabınızı açarsınız. Mağaza sekmesini kullanarak VP yüklemeniz mümkündür.

Mağaza sekmesi > Valorant Simgesi > Ödeme Yöntemi >  Riot Pin ve Kodlar  adımlarını izledikten sonra karşınıza size gelen kodu girebilmeniz için bir kutucuk gelir. VP e-pin kodunu tıpatıp aynı şekilde kutucuklarla ayrılan bölüme yazdıktan sonra “Gönder” butonuna basarsanız yükleme işlemi tamamlanır.

Valorant kodunu kullanmak için aktifleştirme yaptıktan sonra Mağaza sekmesi içinde yer alan görünüm ve paket tekliflerine göz atabilirsiniz. Tüm paket ve ürünleri inceledikten sonra beğendiğiniz ürünleri satın alabilir ya da daha sonra kullanmak üzere hesabınıza yüklü şekilde VP paralarınızı saklayabilirsiniz. Ürün beğendiğiniz zaman seçimin ardından “Satın Al” ya da “Kilidini Aç” butonlarına tıklamanız yeterlidir.

Valorant ve çok daha fazla popüler oyun için ihtiyacınız olan e-pin ve diğer tüm dijital kodlara Turkcell Pasaj avantajı ile 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

scrolltotop svg