Yeni Matepad 11 Şimdi Turkcell’de
Videolar

6 dk okuma

Huawei MatePad 11, yüksek performans sunan özellikleri, kesintisiz kullanım sağlayan uzun pil ömrü, yüksek çözünürlüklü görüntüye sahip ekranıyla benzersiz bir tablet deneyimi sunar. Huawei ekosistemindeki cihazlarla birlikte oluşturduğu sinerji, tablet kullanımının sınırlarını genişletir. Klavye mouse ve M-Pencil üçlüsüyle hem taşınabilir kompakt bir ofis cihazı hem hareket halindeyken sosyal medya hesaplarınızı kontrol etmenizi veya akıcı şekilde oyun oynamanızı sağlayan büyük ekranlı bir eğlence aracı haline gelebilir.

Huawei HarmonyOS işletim sistemiyle çalışan ilk mobil bilgi işlem cihazlarından MatePad 11, oldukça yetenekli orta sınıf bir tablettir. Yüksek performans sunan ve kalem girişini destekleyen Huawei’nin çok yönlü tableti, ofis işleriniz için bir klavye ile eşleşebilir. DRM korumalı medya içeriğini HD kalitesinde oynatabilir. Kristal netliğinde bir iletişim için dört tarafına yerleştirilen Harman Kardon hoparlörleri, çevresel ses efekti sağlar. Qualcomm’un amiral gemisi SoC tarafından desteklenen tabletin 10,95 inç ekranı, 120 Hz yenileme hızını, Wi-Fi 6 ve microSD kartları kullanımını destekler.

Özellikler, Performans ve Kameralar

Huawei MatePad 11, Android 10’da bulunan Linux çekirdeğine dayalı tescilli bir işletim sistemi çalıştırır. Android tabletler için üretilen tüm uygulamalar, Huawei’nin HarmonyOS 2.0 ile uyumludur. Tüm standart EMUI uygulamaları dahil olmak üzere Huawei AppGallery’den uygulamalarınızı indirebilirsiniz. Harmony OS ve Huawei EMUI birbirine oldukça benzese de, DRM sertifikalı HarmonyOS 2.0 yazılım, yeni özellikler sunar. Tabletin performansını etkileyen diğer özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Huawei MatePad 11, Qualcomm’un en üst düzey Android işlemcisi Snapdragon 865 ile çalışır. Aynı yonga setini kullanan bazı akıllı telefonları performansıyla geride bırakan cihaz, atadığınız görevlerin çoğuyla rahat şekilde başa çıkabilir.
  • MatePad 11’in çevresinde, müzik ve medya için yüksek ses kalitesi sağlayan ve film izlerken surround ses efekti oluşturan Harman Kardon tarafından ayarlanmış dört stereo hoparlör bulunur.
  • 30 FPS’de 1080p video çekebilen MatePad 11, 8 MP ön ve 13 MP arka kamera kullanır. Üst seviyede keskinlik ve renk üretimi sunan ilki, belgeleri taramak ve referans görseller çekmek için kullanışlıdır. Ön kamerası, görüntülü arama ve özçekimler için iyi sonuçlar verir.
  • Bir microSD kart okuyucu ve 5 Gb/s’ye kadar aktarım hızlarına ulaşabilen hızlı bir USB 3.2 bağlantı noktasına sahiptir. OTG işlevi desteklemesi, tablete birçok çeşitli çevresel aygıtın bağlanabileceği anlamına gelir.
  • Samsung’un S Pen veya Apple’ın Pencil tablet kalemleri gibi uygulamaya bağlı olarak not almak veya çizim yapmak için kullanılabilen Huawei ikinci nesil M-Pencil kalemi ile uyumludur. Aynı zamanda, tabletin MatePad 11 ile birlikte Bluetooth aracılığıyla cihazla eşleşen hem kılıf hem de klavye işlevi gören Akıllı Manyetik Klavyesi bulunur.
  • MatePad 11 7250 mAh kapasiteye sahip bataryası sayesinde potansiyel olarak tam gün kullanmaya imkan verir. Huawei, MatePad’in pil ömrünü on iki saatlik video oynatma olarak tarif eder. Daha az yoğun görevler için kullandığınızda cihazdan daha uzun pil ömrü elde edersiniz.

Dayanıklı Tasarım ve Gelişmiş Ekran

Huawei MatePad 11’in çerçevesi ve arkası, parmak izine oldukça duyarlı metal görünümünde stilize edilmiş dayanıklı plastik malzemeden yapılır. İyi yapılandırılmış ekran bir tür camla korunur. Sadece 485 gr ağırlığa sahip Huawei MatePad 11, ince gövdesi nedeniyle şık görünümlüdür. 165.3 x 253.8 x 7.25 mm ölçüleri ve ince çerçevesiyle yüzde 82.9’luk bir ekran gövde oranı sunar. Yuvarlatılmış köşe tasarımı ve 16:10’luk ekran görüntü oranı, tableti, yatayda kullanım için oldukça elverişli hâle getirir.

Huawei MatePad 11 ekran tasarımı onu rakiplerinden ayırır. Adından da anlaşıldığı gibi 11 inç büyüklüğündeki ekran, doğrudan güneş ışığında görmeyi kolaylaştıran bir LCD paneldir. Eş boyuttaki Samsung Android tabletler ile aynı olan 2560 x 1600 çözünürlüğü, aynı segmenteki benzerlerinden daha yüksektir. İyi minimum parlaklık seviyesi sayesinde geceleri rahatça kitap okuyabilirsiniz. Ekranın ürettiği mavi ışık miktarını azaltan özel bir gece modu seçeneği de sunar.

Ürünün diğer tabletlerde bulunan 60 Hz’den iki kat daha fazla olan yenileme hızı, görüntülerin ve akışın saniyede birçok kez güncellendiğini ifade eder. 120 Hz, MatePad’in rakiplerinin çoğunda bulamayacağınız birinci sınıf özelliklerinden biridir. Ekran hareketinin biraz daha yumuşak görünmesi özellikle oyun oynarken ve sosyal medya uygulamalarında gezinirken kullanımı konforunu artırır.

Face Unlock’u destekleyen MatePad 11, on adet girişi tanıyabilen çok pürüzsüz bir dokunmatik ekrana sahiptir. Tablete manyetik olarak yapışan ikinci nesil M-Pencil, 4096 farklı basınç seviyesini ayırt edebilir. MatePad 11, Tıpkı Apple tabletler gibi el yazısı tanıma özelliğini destekler. Örneğin, M-Pencil ile yazarak arama kutularına metin girebilirsiniz.

MatePad 11, harika bir multimedya tablet olmanın yanı sıra, çok yetenekli bir ofis cihazıdır. Günlük çalışmalarınız takip etmek yaratıcı işlerinizi başarıyla tamamlamanın yanı sıra, hareket özgürlüğü sunan Huewei Matepad 11 tablete Turkcell güvencesiyle sahip olmak için Pasaj ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. 

scrolltotop svg