Zula’da Bulunan Haritalar ve Yer İsimleri
Oyun

9 dk okuma

2015 yılının ilk çeyreğinde oyunseverlerle buluşan Zula’yı, resmi sitesi üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Savaş, silah ve strateji oyunları kategorisinde yer alan bu oyun, gerçekçi grafikleri ve sunduğu keyifli görseller ile ön plana çıkar. Siz de kayıt yaptırdıktan hemen sonra bu oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Zula’daki yer isimleri ve haritalar konusunda kapsamlı bilgilere ulaşarak oyunun keyfine doyasıya varabilirsiniz.

Realistik ve Etkileyici Zula Oyun Haritaları

Türk yapımı online savaş ve silah oyunu Zula’da yer alan en iyi haritaları yakından tanıyarak oyunu keyifle oynayabilirsiniz. Sadece Türkiye’den değil dünyanın farklı yerlerinden de etkileyici görseller sunan oyun grafikleri, oyun severlerin dikkatini çeker ve beğenisini kazanır. Çin de Zula haritalarında kendine yer bulan ülkelerden biridir. Dünyanın savaş tarihine göz attığınızda her zaman karşınıza çıkabilen Çin, Zula’da bahçeleri ile yer alır. Çin temalı haritada sizi Çin dükkanları, evleri ve uzak doğu kültürünü tüm detayları ile yansıtan bir ambiyans karşılar. Çin bahçesi temasında savaş oyunu oynarken Çin kültüründen esintilerle karşılaşabilirsiniz. Sabotaj Oyun Modu’ndan Rekabetçi Oyun Modu seçeneğine ulaşarak Çin Bahçeleri isimli haritada strateji deneyimi yaşayabilirsiniz.

Fransa denince akla ilk gelen büyülü şehir Paris, Zula’da yer alarak eşsiz bir manzarayla buluşmanızı sağlar. Paris’in güzelliklerine kapılıp rakiplerinize karşı savunmasız kalmamak için dikkatli olmalısınız. En beğenilen haritalar arasında yer alan Paris, Herkes Tek Modu’nda ulaşılabilir durumdadır. Aynı zamanda TDM modunda da bu haritada savaş deneyimi yaşayabilirsiniz. Favela haritasında ise Brezilya sokak kültüründen hoş detaylar görebilmek mümkün. Sabotaj oyunlarında karşılaşabileceğiniz pek çok savaş stratejisini bu haritada değerlendirebilirsiniz.  Brezilya sokaklarında stratejiye odaklı savaşçılar ve keskin nişancıların pusu kurabileceği çok sayıda gizli mekan keşfedebilirsiniz. Oldukça gerçekçi bir şehir dokusu ve göz alıcı grafiklerle hazırlanan bu harita, Zula severlerin favorileri arasında. Zula e-pin desteği sunan platformlar aracılığı ile altın satın almak da mümkün. Zula altın fiyatları altın miktarına bağlı olarak değişebilir. Altınlar ile oyun içerisinde kullanmak üzere ekstra silah, cephanelik, ekipman, bomba ve bıçak gibi farklı eşyalar satın alabilirsiniz. Böylece oyun performansını artıracak farklı fırsatlar elde edebilirsiniz. Hem mobil hem de PC sürümlerine ulaşabileceğiniz bu oyunla online olarak savaş ve strateji oyunu keyfi yaşayabilirsiniz.

Tarihi Detaylar İçeren Zula Haritaları

Zula oyununda birbiriyle savaşan ve kıyasıya mücadele eden iki grup bulunur. Zula, vatansever istihbaratçı ve askerlerden oluşur. Gladyo adındaki diğer grup ise paralı askerlerden meydana gelir ve Zula grubunun düşmanıdır. Toplamda 16 farklı karakteri içeren bu oyun, aynı zamanda oldukça geniş bir mühimmat seçeneğine sahip. Silahlar içerisinde Kırıkkale ve Mehmetçik gibi yerli silahların bulunması oyunun önemli detayları arasında. Geçmişte var olan kültürler ve savaşlardan ilham alan Zula’daki haritalar, önemli ve büyüleyici tarihi dokulara da yer verir. Eski kültürler ve tarihi detaylara ilgi duyanlar, Zula’yı keyifle oynayabilir. Zula’da yer alan Persepolis haritası, üzerinizde geçmiş kültürlerle aynı atmosferi soluyormuş hissi bırakabilir. Geçmişte düşmanlarına korku salan imparatorluklardan biri olan Pers İmparatorluğu’nun gücüne tanık olabilirsiniz. Persepolis haritası milattan önce var olan bir şehirde yaşama deneyimi ile buluşmanızı sağlar. Tarihi detaylar ve güçlü grafikler, sizi adeta bir zaman yolculuğuna çıkararak oyun keyfinizi artırır. Zula’nın en zor ve aynı zamanda en keyifli haritalarından biri olan Persepolis, oyun severlerin yoğun ilgisini üzerinde toplar.

Tahran haritası da tarihi ve otantik şehir dokusunu özel bir şekilde yansıtan detaylara sahip. Doğu kültürünün en güzel şehirleri arasında yer alan Tahran’ın estetik dokusu korunarak aktarıldığı için bu harita oldukça realistik bir oyun deneyimi sunar.  Geçmişten günümüze kadar sayısız savaşa ve mücadeleye tanıklık eden bu şehir, İran’ın tüm güzelliklerini Zula oyuncularına aktarılır. Tüm Zula oyuncuları tarihi ve kültürel yapının etkili bir şekildiği yansıtıldığı Tahran haritasını deneyimleme fırsatına sahip olur.

Oyun içerisinde yer alan 13 farklı oyun modundan yararlanarak çeşitli haritalara ulaşmak mümkün. Bu oyun modları Sabotaj, Ölüm Maçı, Eleme, Herkes Tek, Sancak Savaşı, Tokat, Aranıyor, Eleme, Hızlı Lobi TDM, Rekabet, Battle Royale, Patron Avı ve Eğlence(Su Savaşı) şeklinde adlandırılmıştır. Oyunda şu an için 27 farklı harita bulunur ve oyun geliştiriciler tarafından yeni haritaların eklenmesi beklenir. Çünkü Zula tüm dünyada popüler hale gelen ve her geçen gün kullanıcı sayısı artan  bir savaş ve strateji oyunudur.

Başarılı Savaşçıların Zula Haritalarındaki Yolculuğu

Savaş, silah ve strateji oyunlarında başarılı olduğunuzu düşünüyorsanız Kuzey Irak haritası tam da size göre. Keskin nişancılar, başarılı savaşçılar ve etkili savaş stratejileri kurabilenler bu harita ile keyifli dakikalar geçirebilir. Kuzey Irak haritası, gerçek bir savaş ortamında hissedebileceğiniz bir sahaya sahip. Haritada yer alan tüm realistik detaylar, sizi tam anlamıyla bir Zula tutkunu haline getirebilir. Bu harita seçeneğinde sancak savaşlarını da deneyimleyebilirsiniz. Kuzey Irak haritasında diğer haritalardan farklı olarak tamamlamanız gereken bir görev vardır. Bu haritada takım bayrağınızı da korumanız gerekir. Rakipleriniz ile kıyasıya mücadele ederken takım bayrağınızın düşmanların eline geçmemesi için de efor sarf etmeniz önemlidir. Zula e-pin fiyatlarını inceleyerek oyun sürecini daha stratejik ve heyecanlı bir şekilde yönetebileceğiniz fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Zula’nın en iddialı ve en zorlu mücadelelerine tanık olan haritası ise Kale’dir. Sabotaj haritalarını tercih eden oyuncuların favorilerinden olan Kale, pek çok yönü ile diğer haritalardan ayrılır. Zula’daki en büyük harita olma özelliğini taşıyan Kale, yayınlandığı ilk hafta en çok oynanan harita seçeneği olmuştur. Sabotaj modunda keyifli bir oyun deneyimi yaşamak isteyen her Zula severin mutlaka deneyimlemesi gereken haritalardan biridir.

Bu haritalar dışında Zula’da Çanakkale, Metro, Kız Kulesi, Otopark, Çukur, Kereste Fabrikası, Düğün Salonu, Kıbrıs Açıkları, Gemi, Gaziantep, İnşaat, İnternet Kafe, Hangar, Nemrut, Safranbolu, Üsküdar Sokakları ve Trabzon Uzungöl haritaları da yer alır. Haritalar ve oyundaki tüm özellikler geri bildirimler doğrultusunda güncellenmeye ve geliştirilmeye devam etmekte. Yeni güncellemeler ile size daha realistik bir deneyim kazandırarak oyun keyfinizi artıracak detaylar eklenmekte. Diğer harita seçeneklerinde olduğu gibi gerçekçi grafik detaylarından ilham alan görseller, size gerçekçi bir oyun deneyimi sunmak için tasarlanır. Türkiye ve dünyadaki farklı mekanlarda savaş oyunu deneyimi yaşamak için Zula’nın birbirinden başarılı haritalarını tercih edebilirsiniz. Oyun sürecinde yeni ekipmanlara ulaşmak için altın satın alarak pek çok stratejik avantaja sahip olabilirsiniz. Zula hesabınıza online olarak giriş yaptığınızda E-pin Yükle seçeneğinden yararlanarak satın aldığınız e-pin’i hesabınızda aktif olarak kullanmanız mümkün. Size verilen şifreyi ilgili kısma girdiğinizde ve Yükle butonuna tıkladığınızda e-pin’leri oyun içerisinde kullanabilirsiniz.

Zula haritalarında keyifli bir yolculuğa çıkmak ve gerçekçi bir savaş deneyimi yaşamak için Zula oyununu indirmeniz yeterlidir. Kayıt olduktan sonra rakiplerinizle online olarak oyun oynayabilir, farklı haritaları keşfederek yeni kültürleri de tanıyabilirsiniz.

scrolltotop svg